(VIDEO) Comercianții din piețe, negri de supărare: „Și animalele au un acoperiș deasupra capului. Noi stăm ca proștii…”

0

Piața Centrală din Piatra-Neamț pare urmărită de un blestem. După ce a ars și a trebuit reconstruită, acum trece printr-o altă fază de demolare parțială. Comercianții nu știu nimic, declară că nu s-a comunicat cu ei ce urmează să se întâmple. Își vând în continuare, zgribuliți, marfa în corturile din afara clădirii pieței. Cert este că s-a demarat o operațiune de scoatere a geamurilor și… nu se știe pentru moment ce altceva se mai… demolează din clădire și nici cât timp va dura acest lucru.

În Piața Bistrița bate vântul, la propriu. Deși e cu regim deschis, poți număra comercianții pe degetele de la o mână. De cumpărători… nu mai e cazul să spunem nimic…

În Piața Dărmănești imaginile sunt dezolante. Oamenii spun că de obicei sunt 50 de cumpărători pe zi… si până în 10 tarabe folosite, într-un spațiu suficient de mare care să permită distanțarea în interior. Și ei sunt acum scoși afară, cu teama că dacă plouă, marfa lor e compromisă.

„Și animalele au un acoperiș deasupra capului.. Noi stăm ca proștii…”, spune, amărât, un comerciant.

„N-a fost nimeni să vorbească cu noi. Când a fost de votat, veneau de două ori pe zi. Acum nu mai vine nimeni să ne vadă.”, spune altă femeie.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate