Comemorarea eroilor martiri cazuti pentru victoria revolutiei din 1989

1

Duminică, 22 decembrie a.c., începând cu ora 11.00, prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr, va participa la ceremonia militară şi religioasă organizată cu prilejul comemorării „Eroilor martiri căzuţi pentru victoria revoluţiei din decembrie 1989” ce va avea loc în Piaţa Tricolorului. Evenimentul este organizat de Garnizoana Piatra Neamţ.
Evenimentul include o ceremonie religioasă de cinstire a eroilor martiri, cuvântul preşedintelui „Organizaţiei Luptătorilor din Decembrie 1989”, cuvântul prefectului judeţului Neamţ, un ceremonial de depunere de coroane şi jerbe de flori în memoria eroilor martiri şi defilarea Drapelului de Luptă şi a Gărzii de onoare.
La eveniment vor participa reprezentanţi ai autorităţilor publice locale şi judeţene, reprezentanţi ai Asociaţiei Veteranilor de Război, ai cadrelor militare în rezervă şi retragere, ai Organizaţiei Luptătorilor din decembrie 1989, ai partidelor politice, ai unităţilor Ministerului Afacerilor Interne, Direcţiei Judeţene de Informaţii Neamţ, Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, asociaţii, fundaţii, unităţi economice, persoane particulare, elevi, studenţi etc.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. legio spune

    Nu a fost nici o revolutie in Piatra-Neamt si nici in Romania, asa ca revolutie a fost numai in creerul acestor profitori ai loviturii de stat.In dec 1989 in P-N au tras numai cei care au mancat fasole si pericolul a fost la fel de mare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate