Combinațiile de la Piața Centrală au ajuns în consiliul local

1

Un comerciant care și-a plantat mai de mult niște chioșcuri în jurul pieței și care a licitat pentru terenul pe care a amplasat cașcarabetele a venit în consiliul local și a cerut să i se schimbe destinația activității pentru care licitase.

Mai pe înțelesul tuturor, o firmă care are spații comerciale în piață și se pare că are relații de bună colaborare cu personajele Mâțu și Fecic a închiriat și spații prin afara pieței unde prin contract s-a angajat să nu vândă ce produse se vând în piață pentru a nu crea o concurență neloială celor din piață.

Probleme este că respectivul comerciant a vândut mult timp produse ce se vindeau și în piață fără să fie deranjat de nimeni, dar acum nu se mai poate și ar vrea totuși să se poată, lucru care ar fi total ilegal.

Deci un comerciant a venit în consiliul local și a cerut consilierilor să încalce legea.

Nu știm cine a sfătuit comerciantul să facă o asemenea gafă.
În cazul în care comerciantul a plătit taxă de protecție sub formă de mită ca să poată închiria spațiile sau să poată vinde până acum orice ar fi bine să se ducă să ceară banii înapoi.

1 Comentariu
  1. Vlad spune

    I as Sugera. Celui în cauză SA Facă , Încerce o Renegociere cu ce-i doi Domni FECIC și MATU ? ( Stoian ) sa. accepte. PLATA. Chiriei ori alte Servicii in ON COIN Virtuali .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate