Combinatia alcool-arme de foc este fatala

0

În seara de 23 noiembrie, în jurul orei 22.45, Postul de Politie Agapia a fost sesizat de către B. Iulian, de 23 ani, din comuna Agapia, despre faptul că în locuinta vecinului său a decedat o persoană, ca urmare a folosirii unei arme de foc. La fata locului s-a deplasat o echipă de cercetare, care a stabilit că, în seara de 23 noiembrie, în jurul orei 22.00, după ce au consumat băuturi alcoolice la un bar din localitate, M. Paul, de 38 ani, din comuna Agapia, s-a deplasat la domiciliul său, însotit de către consăteanul său, U. Gheorghe, de 47 ani. La domiciliul lui M. Paul, bărbatii au continuat să consume băuturi alcoolice. În jurul orei 22.45, M. Paul i-a prezentat consăteanului său o armă artizanală, cu care a executat mai multe manevre de percutare în gol, fără a realiza că arma este încărcată. La un moment dat, M. Paul a executat un foc accidental, provocându-i lui U. Gheorghe o plagă împuscată în zona abdomenului,ce a condus la decesul acestuia. La locuinta lui M. Paul politistii au mai găsit o armă de vânătoare, confectionată artizanal, precum si elemente de munitie.
Fată de M. Paul s-a luat măsura retinerii pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infractiunilor de ucidere din culpă si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, urmând a fi prezentat Parchetului Tg. Neamt cu propunere de arestare preventivă.

IPJ Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate