Colonelul Mitrea, inspectorul șef al ISU Neamț, a primit Ordinul Meritul Sanitar în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari

1

În data de 30 noiembrie 2021, inspectorul șef al ISU Neamț, colonelul Mihai-Ciprian MITREA, a fost decorat de președintele României, domnul Klaus-Werner Iohannis, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Palatul Cotroceni.

Conform Decretului 1149 din 25 noiembrie 2021, publicat în M.Of. 1129/26.11.2021, cu prilejul Zilei Naționale a României, în semn de apreciere pentru importanta contribuție și profesionalismul dovedite în asigurarea actului medical în cadrul Ministerului Afacerilor Interne ofițerului i-a fost conferit Ordinul Meritul Sanitar în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari.

Redacția noastră îi transmite sincere felicitări pentru întreaga activitate!

FOTO: ISU NEAMȚ

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Ionel spune

    Bună treabă! Este ca in bancul cu furnica si greierul. Furnica l a angajat contabil pe greier si cand a venit criza a fost concediată furnica,singura care muncea……așa si cu diploma, a luat o contabilul!Doctorii de la ATI au luat vreo diploma?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate