Colinde, fapte bune si daruri de la Mos Craciun pentru copiii cuminti de la CSEI „Alexandru Rosca”

0

Copiii de la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva „Alexandru Rosca” din Piatra Neamt au plecat ieri cu colinda „cand boierii sunt acasa”. Au inceput din timp in asa fel incat sa poata ajunge la toti cei dragi ai lor. A fost o zi plina, dar la sfarsitul ei copiii si profesorii au fost plini de bucurie si de multumire sufleteasca. Primul loc unde au poposit pentru a vesti Nasterea Domnului a fost Consiliul Judetean Neamt, unde au fost primiti de catre presedintele CJ Neamt, domnul Culita Tarata, vicepresedintele, doamna Emilia Arcan, domnul consilier Mihai Hanganu si doamna secretar Cristina Mititelu. In parteneriat cu Allianz Tiriac a fost organizata actiunea”Daruind vei fi mai bun” unde cadrele didactice si nedidactice, impreuna cu elevii, au organizat o colecta, iar hainutele si dulciurile au fost oferite celor mai in varsta de la Caminul de batrani din Piatra-Neamt. Prima zi de colind a fost incheiata la CN Calistrat Hogas, unde i-au colindat pe prietenii lor parteneri. In toate cele trei locatii, a fost prezentat un program artistic,sustinut de elevi,insotiti de doamna director prof. Irina Baltatescu si coordonati de doamna prof.Corina Ursache.
Tot ieri, copiii de la Rosca i-au primit in vizita pe prieteni de la BRD, ei fiind mesagerii lui Mos Craciun. I-au colindat, iar la sfarsitul serbarii ajutoarele lui Mos Craciun au oferit cadourile copilasilor chiar de sub bradutul lor frumos, din locul unde a lasat Mosul cadourile. Toti copiii au primit exact ceea ce i-au scris Mosului ca isi doresc.


Roxana-Elena Stroescu,
profesor psihopedagogie speciala
CSEI „Alexandru Rosca” – Piatra Neamt

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate