Proiecte Antidrog

0

Marti, 30 iulie a.c., prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr, a participat la lucrările Colegiului Prefectural.
Una din temele discutate a vizat tendinţele şi evoluţiile consumului de droguri în România, precum şi priorităţile Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Neamţ pentru perioada august-decembrie 2013.
Prin Ordin al prefectului se va constitui un grup de lucru în vederea realizării Strategiei Judeţene Antidrog pentru perioada 2013-2020.
Printre priorităţile Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Neamţ se numără: iniţierea şi derularea unor proiecte de formare voluntari şi implicarea acestora în diverse activităţi de prevenire, stimularea şi susţinerea demersurilor organizaţiilor neguvernamentale de a implementa proiecte în domeniul prevenirii consumului de droguri şi atragerea de noi surse de finanţare, participarea personalului CPECA Neamţ la activităţi de formare şi perfecţionare.
“Colaborarea instituţională este esenţială în activitatea de prevenire şi combatere a consumului de droguri, acesta este şi motivul pentru care am abordat subiectul în cadrul Colegiului Prefectural. La nivelul liceelor trebuie să se realizeze acţiuni de informare şi prevenire a consumului de droguri ilegale, tutun, alcool şi să existe o coordonare a activităţilor Inspectoratului Şcolar, cu cele ale Inspectoratului de Poliţie şi Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog.” a declarat George Lazăr, prefectul judeţului Neamţ.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate