Coincidență bizară. O adolescentă născută în Neamț, presupusă a fi o fată dispărută în Italia în 2004 (VIDEO)

0

Denise Pipitone este o fețită născută într-o familie de italieni care la vârsta de doar 4 ani a dispărut fără urmă din fața casei sale din Sicilia, Italia, în anul 2004, pe 1 septembrie.

Denise Pipitone

Recent, autoritățile italiene au descoperit o tânără româncă, pe nume tot Denisa (Grigoriu), în vârstă de 19 ani, despre care s-a presupus că ar fi fetița dispărută. O coafeză din Scalea, localitatea în care trăiește Denisa, a sesizat autoritățile, spunându-le că tânara seamană izbitor cu Denise Pipitone, fata dispărută.

Denisa a fost audiată de autorități și, în cadrul interviurilor pe care le-a oferit, aceasta a negat că ar fi Denise Pipitone, deși unele asemenări sunt izbitoare (o cicatrice, același nume de naștere). Aceasta a pus la dispoziția presei certificatul său de naștere care atestă că s-a născut în România, în Bicaz, într-o familie de români, pe 4 mai 2002. Denisa a mai declarat că aceasta a venit în Italia abia în 2009. În prezent locuiește alături de o comunitate de rromi.

Pentru a exclude orice dubiu, se va recurge cel mai probabil la compararea probelor ADN. Potrivit La Repubblica, ancheta se desfășoară în regim confidențial și există mai multe neconcordanțe între cele două cazuri. Fetița dispărută ar trebui să aibă 21 de ani, în timp ce Denisa, tânăra româncă, are 19 ani, conform certificatului de naștere. Denisa a declarat că va face testul ADN, dacă i se va cere, însă consideră că acesta va ieși negativ. Aceasta a spus că nu dorește să îi dea speranțe false mamei lui Denise Pipitone, însă i-a transmis să nu își piardă speranța că într-o zi își va regăsi fetița pierdută.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate