Coaliție contra noului spital din Neamț

0

Surse de dreapta ne spun că pe unii lideri politici i-a cuprins panica după ce au ajuns la concluzia că președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, chiar se apucă de construit un nou spital la Piatra-Neamț.

Panica paraziților politici care se gândesc doar la cum să ajungă la butoane sacrificând oamenii este oarecum justificată din punctul lor de vedere. Dacă Ionel Arsene termină cu actele și proiectul și se apucă de spital înainte de alegeri, orice partid sau coaliție politică la Neamț nu ar mai avea nicio șansă electorală în fața PSD. Din acest motiv, neoficial, unii lideri PNL și USR și-au dat mână să facă tot posibilul să blocheze sau să încetinească cât mai mult construcția noului spital din Neamț.

Din păcate, acest plan de oprire a construirii unui nou spital de către o ”coaliție politică anti Neamț” nu este singular. Cu aceeași sălbăticie politică au mai fost făcute lucruri contra intereselor nemțenilor. Să ne amintim doar de drumul Bicaz – Poiana Largului de care vi s-a spus ani de zile că a fost atribuit ilegal și chiar prefectul PNL făcea conferințe de presă în care spunea că sunt nereguli la lucrări, ca în final să se dovedească că totul a fost corect dar prea târziu. Lucrarea a fost blocată, banii luați de guvernul PNL-USR și dați la altă lucrare și drumul a rămas neterminat.

Ce vă spunem noi acum la nivel de suspiciuni le veți revedea probabil ca acuzații în rechizitorii penale doar că în România până ce face justiția dreptate trec prea mulți ani. Nu ne rămâne decât să sperăm că nu vor reuși blocarea construcției noului spital deși lucrează intens la acest lucru iar asta o puteți observa și dumneavoastră cu ochiul liber din anumite publicații locale care au început deja să vă spună ce e în neregulă cu terenul de la spital, cu modul în care a fost alocat bugetul și în timp vă vor mai prezenta multe alte motive pentru care ar trebui oprită construcția spitalului. Veți vedea în următoarea perioadă politicieni locali de dreapta care vă vor explica de ce blochează construcția spitalului cu fraze de genul ”nu ne opunem să se facă un nou spital doar că vrem să se facă totul legal”.
Aproape că ți se face greață când vezi un membru al actualei clasei politice cum se tăvălește că vrea să se respecte litera legii la virgulă când e vorba de construcția unui spital dar e total orb atunci când colegii lui comit infracțiuni și ajung pe mâna procurorilor.

Din păcate pentru coaliția contra noului spital din Neamț, această mișcare disperată de a bloca construcția unui spital doar pentru că ar fi o realizare a PSD, nu-i va ajuta cu nimic. Nevoia de un nou spital, modern în care nemțenii să se poată trata cam de orice boală este atât de mare încât dacă am face un referendum să întrebăm nemțenii dacă sunt de acord să se facă acest spital chiar și încălcându-se legi ar vota toți cu ”da”.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate