Coadă de kilometri la semaforul de la Girov

10

Coada de mașini ce așteptau azi la semaforul de la Girov era de kilometri. Se întindea până la primăria comunei. Nici nu vrem să ne imaginăm cum va arăta când se vor deschide școlile.

Din câte se pare, semafoarele montate aici au fost montate fără cap, deși montarea lor a durat enorm. Din ce spun cei care se pricep, semafoarele ar fi trebuit să aibă timpi mai mari de verde pentru drumul cel mai circulat (Girov-Piatra) și mai mici pentru cel cu care se intersectează, pentru a nu se crea astfel de cozi. Ar mai fi fost si varianta cu senzori de trafic montați înaintea semafoarelor, dar deja e prea mult pentru județul nostru.

La crearea acestei cozi pe kilometri ar fi contribuit, din ce spun participanții la trafic, și avertizările de echipaje de poliție în zonă, ceea ce ar fi făcut șoferii să conducă cu viteză redusă și astfel să se aglomereze în coada formată la semafoare.

10 Comentarii
 1. Ioan spune

  UN PASAJ SUPRATERAN REZOLVĂ PROBLEMA .
  DAR CINE ARE CURAJ SĂ-L CONSTUIASCĂ ÎN URMĂTORUL SECOL ????

 2. A V. spune

  Giratoriu . Mare, ca la Brăila venind unde circulația este imensa, nu ca la Girov, se întâlnesc 3 drumuri naționale acolo, nu stai mai mult de două secunde .

 3. George spune

  Era de așteptat! Singura variantă fezabilă așa cum am mai spus, este amenajarea unui sens giratoriu.

 4. Alex spune

  Un sens giratoriu nu era mai bun? Întreb și eu

 5. Gdpr spune

  Imi pare rau dar nu aveti dreptate, circul zilnic pe acolo si abia ai timp sa intri pe directia roznov – tg. neamt. Astepti de iti vine rau si verdele tine 15 secunde. Am prins rosu de 3 ori la rand venind de la Roznov spre Dobreni si erau cateva masini in fata. Semafoarele sunt reglate preponderent pe directia girov – piatra. Deci nu asta e problema.

  1. Cris spune

   Sunt de acord. Acolo e si necesar semaforul pentru ca nicio alta metoda nu a funcționat pentru prevenirea accidentelor.

 6. Clau spune

  Ati cam chiulit de la scoala,

  „Coada de mașini ce așteptau azi la semaforul de la Girov era de kilometri. Se întindea până la primăria comunei. Nici nu vrem să ne imaginăm cum va arăta când se vor deschide școlile.”

  Sunt exact 1100 de metri intre primarie si intersectie, cum deduceti dvs ca ar fi kilometri?
  Ce va place sa le mai infloriti….

  Iar afirmatia: „La crearea acestei cozi pe kilometri ar fi contribuit, din ce spun participanții la trafic, și avertizările de echipaje de poliție în zonă, ceea ce ar fi făcut șoferii să conducă cu viteză redusă și astfel să se aglomereze în coada formată la semafoare.” ne creeaze ideea ca ar trebui sa zburam prin comuna sa prindem culoarea verde… trist.

 7. Cristian spune

  Din directia Roznov spre Tg. Neamt eu nu am reusit niciodata sa prind culoarea verde , chiar daca era verde daca sunt doua masini in fata sau un camion nu reusesti .

 8. Aaaaa spune

  Acum cateva luni erati revoltati ca PNLul nu pune odata in functiune semafoarele. Dupa ce le-au pus, tipati ca nu sunt bune :)). Fara suparare dar sunteti niste ipocriti

  ADMIN: Acum cateva luni au pus semafoarele că țipam noi, poate acum le fac să și functioneze optim 🙂

  1. Cris spune

   Nu semaforul e problema. Semaforul a ajutat sa se mai rareasca accidentele pe care le vedeam inainte acolo cu o frecventa săptămânală sau mai des. S-au creat cozi pt ca drumul e unul mic, cu doar 1 banda pe sens nefiind construit pt a sustine atata trafic cat e in ziua de azi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate