CNAIR, anunț despre autostrada care va traversa județul Neamț prin mai multe localități

3

Anunțul vizează Autostrada Târgu Mureș – Târgu Neamț, Secțiunea III Leghin – Târgu Neamț (Moțca)

Pe 21 martie, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., titular al proiectului “Autostrada Târgu Mureș – Târgu Neamț, Secțiunea III Leghin – Târgu – Neamț (Moțca)”, a anunțat publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Neamț, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: efectuarea evaluării impactului asupra mediului, a evaluării adecvate și a evaluării impactului asupra corpurilor de apă pentru proiectul “Autostrada Târgu Mureș – Târgu Neamț, Secțiunea III Leghin – Târgu – Neamț (Moțca)”, propus a fi amplasat pe teritoriul județelor Neamț, orașul Târgu Neamț și comunele: Vânători-Neamț, Agapia, Grumăzești, Petricani, Urecheni, Timișești și Păstrăveni și județul Iași, comuna Moțca, sat Boureni – extravilan.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului – Agenția pentru Protecția Mediului Neamț din Piața 22 Decembrie, nr. 5, Piatra-Neamț, jud. Neamț, cod 610007, în zilele de luni-joi, între orele 8,00-16,30 și vineri între orele 8,00-14,00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmnt.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. Romel-Ion Vulpeș spune

  Bună ziua! Bani aruncați! Autostradă care să taie dealuri de-a curmezișul și cursuri mari de apă își are rostul când ai trafic. Deocamdată tot traficul din Moldova „curge” pe axa Nord-Sud: Suceava+Iași prin Roman și Bacău. Din Bacău iarăși se desprind „căile”: Brașov, București și partea de est a țării. Pe noi, moldovenii, ne interesează drumul spre Marea cea Mare și spre inim țării: Brașov, Sibiu, Valea Oltului, drumuri ancestrale de când există suflare pe pământurile acestea. O să vedeți, cu timpul, că are să crească scaieții cât palmierii până o să vedeți trafic pe această autostradă, prin Tg.Neamt.

  1. Joker spune

   Ba ia nu mai visa ,lasă să se facă..tipic romanesc dacă se face nu e bine..nu e vorba doar de trafic e vorba și.de firme care având un punct rapid de legătură (autostrada)vor investi,se vor creea locuri de munca pt oameni..valoarea pământului va creste etc..asa ca stai.in banca ta cu.ideile tale

  2. legio spune

   Te-ai gandit si la oportunitatile pe care le ofera ptr investitorii stratezici ptr a investi in zona ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate