Clubul de Dans Sportiv Ceahlăul, pe podium la Campionatul pe Clase al României

0

2Sâmbătă și duminică 05-06.11.2016 s-a desfășurat în Sibiu, Camionatul National pe Clase al României, unde 3 perechi din cadrul Clubului de Dans Sportiv Ceahlăul Piatra Neamț au fost finaliste, iar doua dintre ele au urcat pe podium. Concursul s-a desfășurat pe două ringuri de dans în paralel, pe care au concurat 544 perechi adică 1088 sportivi din peste 100 cluburi din tară.

La categoria  E 10-11 ani unde au fost cei mai mulți concurenți perechea Pascău Alesia și Codrin Raspopa a ocupat locul III pe podium, fiind la egalitate de puncte cu perechea de pe locul II. La această competiție s-au aliniat la start 58 de perechi din toată tara. Perechea a acumulat numai în acest concurs 82 de puncte trecând astfel în urmatoarea clasă valorică de dans și anume clasa D.

La categoria Hobby 14-15 ani s-au calificat în finala doua perechi acestea fiind: Cucoș  Ioan Theodor – Josanu Diana ocupand  locul 4 și perechea  Fermus Tătaru  Ștefan  – David Josefina ce au obținut locul III. Cele doua perechi apartinând clubului LATINO IMPACT din Târgu Neamț, club asociat  CDS CEAHLĂUL.

1David Irina:A fost un concurs deosebit de greu cu multi dansatori bine pregatiți. Toți dansatorii noștrii s-au prezentat foarte bine inclusiv  perechile care au participat pentru prima data la o astfel de competiție.”

David Ioan: Reușim an de an să ne calificam în finale la acest Campional pe clase.

În 2009 la Cluj Napoca perechea Ioana Livia Romaniuc – Mihai Vuza la clasa E 10-11, locul 5.

În 2011 la Constanța perechea Ioana Livia Romaniuc – Mihai Vuza la clasa D 12-13, locul 7.

În 2014 la Reghin  prin perechea David Bianca Gabriela si Poenaru David Codrin unde au fost campioni naționali la Hobby 6-9 ani din 51 de perechi,

Perechea David Georgiana Andreea – Buftea Olivian au devenit vicecampioni nationali la clasa E 10-11 ani, și perechea Vlad Istrate – Vuza Andreea locul 6 la E 16-18 ani.

În 2015 la  Cluj Napoca, perechea David Bianca Gabriela si Poenaru David Codrin s-a clasat in finala ocupand locul al IV – lea din 51 de perechi.

Mulțumim totodată Primăriei Piatra Neamț pentru susținere.”

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate