Clubul de Dans Sportiv Ceahlăul, pe podium la Brăila, Reghin și Baia Sprie

1

pe-podium-dansatori

Sâmbătă, 15 octombrie, s-a desfășurat la Brăila concursul național de dans “Cupa STYLE DANCE 2016” – editia a XIII-a, unde trei perechi din cadrul Clubului de Dans Sportiv Ceahlăul Piatra-Neamț au fost finaliste.

La categoria E 10-11 ani,  perechea Pascău Alesia (Sc.nr.3) și Codrin Raspopa (Sc.nr.3) a ocupat locul I, după o execuție impecabilă a dansurilor.

 De asemenea, perechea David Bianca Gabriela (Șc.nr.2) și Poenaru David Codrin (Șc.nr.3) au fost finaliști la categoria Open Basic 6-11 ani (8 dansuri), obținând locul al II-lea pe podium.

Perechea Caleap Anca (Sc.nr.2) și Tulbure Radu (Sc.nr.2) au participat la secțiune Hobby 12-15 ani și au reușit o nouă clasare în finală.

La concursul desfășurat în Reghin, desfășurat în aceeași zi, 15 octombrie, la “Cupa MIRONA” ediția a Xl-a, la categoria Hobby 10-11 ani,  CDS Ceahlaul a fost reprezentat de perechea Bordei Cristian (Sc.nr.2) – Andronache Iulia (Sc.nr.2), care a obținut locul II după ce au dansat  în sferturi, semifinală și finală.

La concursul organizat la Baia Sprie, 08 octombrie, “Cupa MARAMUREȘULUI”,  perechea Turtică Antonia (Șc.nr.2) și Macovei Adrian (Sc.nr.2) a urcat de trei ori pe podiu ocupând locul I la categoria Precompetițional 8-9 ani un dans, locul I la categoria Precompetitional 8-9 ani  două dansuri și locul I la categoria Precompetitional 8-9 trei dansuri.

Același rezultat remarcabil de trei locuri I,  dar la categoria Precompetițional 10-11 ani, a fost obținut de perechea Berbece Raluca(Sc.nr.2) – Zaharia Alexandru(Sc.nr.3) la concursurile de un dans, două dansuri și trei dansuri.

 Ioan și Irina David : 

„Îi felicităm cu această ocazie pe sportivii noștrii pentru rezultatele foarte bune obținute până acum, care se datorează muncii depuse cu maximă seriozitate în sala de antrenament precum și dorinței acestora de a se perfecționa. Le dorim multă sănătate, ambiție, curaj, noroc, multă putere de muncă, multe succese la următoarele competiții desfăşurate in toate zonele din țară și să continue linia rezultatelor deosebit de bune obținute până acum!

Ne pregătim pentru participarea sportivilor noștrii la competițiile viitoare din Sibiu, Târgu Mureș, Iași, Baia Mare, București, Suceava, unde ne dorim să obținem rezultate foarte bune. Avem multe solicitari de înscrieri a copiilor la grupele de începători drept urmare am format toamna aceasta noi grupe de inițiere în dans în cadrul Clubului de Dans Sportiv Ceahlăul. Mulțumim, totodată,  Primăriei Piatra-Neamț pentru susținere.”

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Florentina Flo spune

    Braviiiii

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate