Clubul Ceahlaul se solidarizeaza cu victimele inundatiilor care au lovit Neamtul

0

Clubul Ceahlaul se solidarizeaza cu victimele inundatiilor care au lovit Neamtul in aceasta vara si vine in sprijinul celei mai afectate categorii: copiii. Astfel, in perioada 12- 22 iulie, clubul organizeaza, in strandul municipal, o tabara pentru 39 de copii din localitatea Damuc. Acestia vor avea parte de un program diversificat de vacanta, care cuprinde excursii in imprejurimile judetului si mai departe de granitele acestuia.
“Nu putem ramine indiferenti la necazurile acelor oameni si stim ca, in astfel de situatii, copiii au cel mai mult de suferit. Exista institutii si organizatii care string si distribuie donatiile de alimente, imbracaminte si alte bunuri, noi ne-am gindit sa le oferim copiilor posibilitatea de a-si aminti si frumos despre aceasta vacanta de vara. Stim cit de mult inseamna pentru ei din experienta pe care am avut-o acum doi ani”- declara presedintele Consiliului de Administratie al Ceahlaului, Viorel Mastacaneanu.

In 2008, clubul Ceahlaul a avut in tabara copii din zona Romanului. Anul acesta, programul celor 39 de copii de la Damuc consta in excursii la manastirile din Neamt, lacul Bicaz si la Slanic Moldova. Prima actiune va fi insa vizitarea stadionului Municipal, luni dimineata (ora 10,30), cind va avea loc si o intilnire cu oficiali ai clubului Ceahlaul.

Ofiter de presa FC. Ceahlaul
Gelu Cracana

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate