Clarificări din partea Primarului Marinel Barna: „Au început lucrările la parcul din localitate”

0

Într-o declarație recentă, primarul comunei Bodești, Barna Marinel, a oferit lămuriri în legătură cu proiectul de amenajare a parcului din satul Oșlobeni, județul Neamț. În contextul apariției unor discuții în mediul online cu privire la activitatea desfășurată pe terenul achiziționat în urmă cu un an la Oșlobeni, primarul a dorit să ofere detalii clare și transparente privind evoluția proiectului.

Inițiativa de a transforma terenul achiziționat într-un parc destinat agrementului și relaxării este una minunată pentru comunitatea locală. Odată finalizat, parcul va oferi locuitorilor din Oșlobeni și din comunele învecinate un spațiu verde modern și funcțional, potrivit pentru diverse activități recreative.

Hristos a înviat!

Întrucât au apărut mai multe întrebări în mediul online în legătură cu activitatea de pe terenul achiziționat la Oșlobeni anul trecut, țin să vin cu precizarea că săptămâna aceasta au început lucrările la parcul din localitate, proiect aprobat recent cu denumirea ,,Loc de agrement pentru o viață sănătoasă în satul Oșlobeni, comuna Bodești județul Neamț”.

a transmis Barna Marinel, Primarul comunei Bodești.

De asemenea, acest proiect vine în întâmpinarea unei nevoi reale a comunității de a dispune de spații verzi și de recreere, contribuind la creșterea coeziunii sociale și la consolidarea relațiilor între locuitorii din zonă.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate