Citește și
2 Comentarii
  1. alina spune

    am facut cerere de 2 luni de zile sa imi modifice abonamentul si nici astazi nu este modificat. este cea mai neserioasa compania cu care am lucrat vreodata.rusine tutoror angajatilor de acolo dar mai ales sefului. mai bine ati da faliment.am scapa de niste mincinosi.

  2. andrey spune

    Am facut o cerere pt telefon fix si internet de 3 luni si nici acuma nu am mai primit un raspuns concret…..de cand am facut cererea si tot sun la romtelecom imi spun ca este in continuare in asteptarea resurselor…..nici macar in 3 luni nu sa mai rezolvat….sa se schimbe cablu ala odata si sami intsalati internetu si telefonul fix…casuta e la 20 metry de mn….nu am vauzt nici intro zi vreo masina de la romtelecom sa incerce sa rezolve problema….cand am sunat si am facut cererea a zis ca in max 7 zile o sa vina echipa de la romtelecom sami bage netu.dar nu au venit nici in 3luni….vreau rezolvarea mai repede si sa veniti odata sa mil instalati..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate