CJ Neamț: Proiect de hotărâre privind modificarea statului de funcții al Teatrului Tineretului Piatra-Neamț

0

În şedinţa de joi, 29 noiembrie, a Consiliului Judeţean Neamț va fi supus aprobării un proiect de hotărâre privind modificarea statului de funcții al Teatrului Tineretului Piatra-Neamț

Inițiator: Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț

„În baza prevederilor art. 104 alin. (2) lit. a) din Legea nr. 215/2001 a administrației publice locale, republicată, cu modificările și completările ulterioare, supun dezbaterii modificarea statului de funcții al Teatrului Tineretului Piatra-Neamț.
Prin adresa nr. 2.728112.11.2018, Teatrul Tineretului Piatra-Neamț solicită modificarea statului de funcții al aparatului de specialitate, aprobat prin Hotărârea Consiliului Județean Neamț nr. 70/2018, anexa nr. 2, cu modificările și completările ulterioare, în sensul transformării a doua posturi ocupate, în vederea promovării în grad profesional a titularilor posturilor, respectiv a doua posturi de actor*, studii superioare, grad profesional II, din cadrul Compartimentului Artistic (*post înfiinţat ca urmare a finalizării implementării de către Consiliul Județean Neamt a proiectului ,,Restaurarea și punerea în valoare a zonei istorice și culturale Curtea Domnească din Municipiul Piatra-Neamț – prin reabilitarea, dotarea și punerea în valoare a sitului și clădirilor de patrimoniu: Muzeul de Artă, Muzeul de Etnografie, Teatrul Tineretului, Turnul Clopotniță, Ruinele beciului și ruinele zidului de incintă ale Curții Domnești și muzeul aferent”, cod SMIS 5868, în parteneriat cu U.A.T. Piatra-Neamț), prevăzute în statul de funcții la poz. 38 și 39, care se transforma în actor*, studii superioare, grad profesional I. Modificările solicitate au fost însușite de către Consiliul Administrativ, prin Hotărârea nr. 11/01.11.2018, presupun majorarea cheltuielilor lunare de personal cu suma de 3.000 lei și se încadrează în creditele bugetare aprobate pentru anul 2018, potrivit Notei de fundamentare nr. 2.727/12.11..2018, atașata adresei nr. 2.728/12.11.2018. ”, se arată în Expunerea de motive.

Data propusă de intrarea în vigoarea a proiectul de hotărâre privind modificarea statului de funcții al Teatrului Tineretului Piatra-Neamț este 1 decembrie 2018.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate