CJ Neamț, cu finanțele în ordine

0

Vineri, 26 iulie, Consiliul Județean (CJ) a aprobat execuția bugetului local al județului Neamț la data de 30 iunie 2019, precum și execuția bugetului instituțiilor publice  și activităților finanțate integral  sau parțial din venituri proprii.

Execuția bugetară reprezintă activitatea de încasare a veniturilor bugetare și de efectuare a plății cheltuielilor, aprobate pe secțiuni de funcționare și dezvoltare ale bugetelor de venituri și cheltuieli.

Pentru activitatea desfășurată până la data de 30 iunie a.c., diferența dintre suma veniturilor  încasate și excedentul anului anterior utilizat pentru finanțarea  exercițiului bugetar, pe de o parte, și suma plăților efectuate și a plăților restante pe de altă parte, este pozitivă. Asta înseamnă că activitatea CJ Neamț și a instituțiilor finanțate din bugetul acestuia s-a desfășurat în condiții normale.

Precizăm că bugetul județean  pe anul 2019, la data de 30 iunie, prevedea la capitolul Venituri bugetare suma de 479.102.000 lei, iar la capitolul Cheltuieli- suma de 539.678.000 lei.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate