CJ Neamț: Anunț public privind decizia etapei de încadrare

0

CONSILIUL JUDEȚEAN NEAMȚ, titular al proiectului, cu sediul în Piatra Neamț, str. Alexandru cel Bun nr. 27, județul Neamț, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Neamț în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „CONSOLIDARE DRUM JUDEȚEAN DJ 155 F, Km 12+000-32+000, județul Neamț“, propus a fi amplasat în județul Neamț, orașul Bicaz-extravilan, comuna Ceahlău-extravilan și intravilan sat Durău, situat în ROSPA0129 Masivul Ceahlău și Parcul Național Ceahlău, în zona de protecție integral, zona de dezvoltare durabilă și zona tampon.

     1. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul  Agenției pentru Protecția Mediului Neamț, municipiul Piatra Neamț, Piața 22 Decembrie, nr. 5, județul Neamț, în zilele de luni-vineri, între  orele 8.00-16.00, precum și la următoarea adresă de internet: www.apmnt.anpm.ro.

   Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării prezentului anunț.

    2. Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce privește conținutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Neamț, în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate