Citate si reactii cuantice

1

Intr-un laborios monolog narcisisto-moldovenesc emanat intr-o emisiune la Money Channel, don’ primar Gheorghe Stefan, printre multele lucruri filosofic ticluite a emis niste opinii de-a dreptul spectaculoase .
Noi va vom prezenta cateva expresii si opinia noastra despre ele. Desigur ca expresiile sunt scoase din context, asta ca sa nu se mai oboseasca cu comentariile slugile edilului.
1. „Daca esti primar in partidul de guvernamant ai mai multe sanse.” – Asta inseamna ca in sfarsit recunoaste cineva ca sansele in Romania nu sunt egale pentru toti ?

2.”Citeam pi’ undeva ca cei din Spania si din Portugalia se duc acum sa munceasca in coloniile care le-au avut in Africa si in America Latina.” – Asta inseamna ca romanii ar trebui sa mearga la Canal , Casa Poporului sau in Baragan ?

3.” In momentul de fata, cei din opozitie exploateaza niste frustrari ale oamenilor si nu este corect, si nu este moral.” – Daca ne vorbeste domnul Gheorghe Stefan de moralitate si corectitudine , incep sa ma tem ca povestile cu sfarsitul lumii prezis de calendarul Mayas sunt adevarate.

4. „Ar trebui un dialog cu toate categoriile sociale.” Asta da veste buna . Vom incerca sa luam luam un interviu in care sa purtam un dialog cu don’ primar si va spunem dupa aia cat de mult iubeste el dialogul .

5. „Eu, daca as fi presedintele Romaniei, as propune niste masuri de remaniere in guvern.” – Nu va ganditi cam departe, don’ primar ? Dar daca ati fi Dumneveu ce ati face?

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. martin stricland spune

    ce dialogosi au devenit in ultima vreme si, ceva mai incolo, plini de afectiuni si boale, ca sa ‘nu suporta regimul de pen’tenciar’..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate