Circuit Superkombat la Piatra Neamt – 15 octombrie

6

Circuitul Super Kombat va avea loc pe 15 Octombrie 2011 la Piatra Neamt. Acest eveniment va fi o gală Super Kombat Final Elimination WGP înainte de Marea Finală ce se va desfașura în orașul german Frankfurt . Finaliștii se vor lupta pentru câștigarea premiului oferit de Super Kombat constând într-o bursa în bani și o mașină ediție specială Mitsubishi Lancer Ralliart Super Kombat.

Competitia ce va avea loc pe 15 octombrie in Piatra Neamt va inaugura (a doua oara) Sala Polivalenta. Printre cei care vor lupta in Gala Super Kombat din orasul de la poalele Pietricicai sunt Ionut Iftimoaie, Ionuţ „Pitbull” Atodiresei, Cătălin Moroşanu,Sandu Lungu, Diogo Neves, Bogdan Stoica, Erhan Deniz s.a.. Evenimentul va putea fi urmarit live in 80 de tari, un lucru bun pentru orasul nostru deoarece emisia va prezenta si un clip de promovare turistica a municipiului, clip regizat de Andrei Dascalescu, promotorul Filmului de Piatra.

Cei interesati pot achizitiona bilete de aici, dar si din magazinele Germanos, Vodafone si Orange: 50 de lei/loc tribuna sau 200 de lei/loc zona VIP.

Sala Polivalenta se va afla la a doua inaugurare. In noiembrie, anul trecut, s-a taiat panglica Salii Polivalente pentru a gazdui concertul formatiei Phoenix. Cu toate acestea, la acel moment finisajele nu erau gata.

Sala Polivalenta din Piatra Neamt are 4000 de locuri si reprezinta rezultatul unei investitii de peste 7 milioane de euro si a mai bine de un deceniu de lucrari de construire.

Emilian Zaharia

telegram ziar piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. dihorul spune

  Lumeeeee,lume, „Gala Superghiolban Kombat” la Piatra Neamt, cu Moartea-n vacanta Cataliiiiiiin Morosanuuuuuu, veniti sa scuipati seminte si injuraturi printre fluieraturi,babe, copii si parinti, mosnegi fara dinti, cefe groase cu poolanul la usa, sa nu va scape nici-o matusa, in 80 de tari sa se vada, unul cate unul cum cade gramada.

 2. jiji spune

  ce catelus?

  ADMIN 🙂 Este vizibil doar pentru cei care comenteaza.Deci de acum si pt. dvs.

 3. Gelu spune

  Mai este o saptamana pana la acea gala care a atras aprecieri gen „Piatra Neamt va fi ca Las Vegas”,”cel mai important eveniment de talie mondiala din 2011″ etc.
  Ca vor veni vedetele K1 cu nu stiu ce avioane charter la Bacau si alte cucuri.
  Tot ce am spus ,e citat aproximativ din conferinta de presa a promotorului.
  Pana la aceasta ora nu stiu inca cine face parte din piramida de grei,ce propulseaza 1 sportiv catre finala de la Frankfurt.
  Singura certitudine e meciul pentru titlu in versiunea WAKO Pro,al lui Atodiresei.
  Fum si fumuri cu „Moartea din Carpati” & Iftimoaie reloaded,plus partenerii lor la superfight (care or fi???)
  La orice competitie serioasa,se cam stie din vreme cine cu care tre’sa-si traga suturi pe coapse ,si care cu cine pun de un blat.
  Din vreme.
  Noi cand o sa aflam cardul galei Superkombat Piatra Neamt?

 4. pietreanul spune

  Circ, circ cat mai mult ca paine este mai putina.

 5. dihorul spune

  Ce catelus frumos! va multumesc, ma onoreaza! Imi spuneti si ce inseamna?

  ADMIN : Este un soft creat de noi pe si care este acum in testare . Scopul lui este de a transmite mesaje de intampinare vizitatorilor nostri care efectueaza comentarii . Functional , acest soft este conceput sa recunoasca vizitatorul in functie de ultimul comentariu postat de acesta si sa il salute cu numele lui . Deci nu este vizibil decat pentru cei care comenteaza pe ziar.

 6. dihorul spune

  Vreau sa vad si eu ce public o sa fie la „Ghiolban Combat”, ca la fotbal am vazut ca au fluierat si copiii si femeile, chiar si batranii fara dinti, halal sportivi! Da-ti-le peste bot, la timp!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate