Ciprian Șerban – PSD – și-a depus candidatura la Primăria Roznov

0

Deputatul Ciprian Șerban este candiatul PSD Neamț la Primăria Roznov. Acesta și-a depus candidatura marți, 18 august, alături de colegii din PSD și președintele Ionel Arsene.

„Cu Dumnezeu în gând și în suflet, astăzi, mi-am depus candidatura pentru Primăria Roznov. Alături de mine au fost dl. Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț și președinte al PSD Neamț, și echipa de consilieri cu care voi intra în lupta pentru primărie.

Roznovul a rămas mult în urma altor localități din Neamț. Avem mult de muncit, avem proiecte îndrăznețe care așteaptă să fie puse în practică, vrem să aducem schimbarea în bine pentru roznoveni!

Vom începe prin asfaltarea tuturor străzilor din oraș, vom continua cu racordarea la rețeaua de gaze a tuturor gospodăriilor, vom reconstrui și moderniza piața orașului și vom reabilita termic blocurile de locuințe. Nu vom uita nici stadionul, pe care îl vom renova și vom moderniza parcul dendrologic Roznov.

Sunt doar câteva proiecte. Sunt convins că alături de dl. Ionel Arsene, președinte al Consiliului Județean Neamț, vom face o echipă foarte bună, vom avea tot sprijinul său și vom lupta împreună pentru ca viața noastră, a tuturor, să fie prosperă, mai bună și mai sigură. Dumnezeu să ne ajute!”, a declarat Ciprian Șerban.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate