Ciprian Șerban, în vizită la Mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului, din satul Groși: „Dumnezeu să ne ajute!”

0

Liderul grupului parlamentar PSD, Ciprian Șerban, împreună cu bunii săi prieteni, Daniel Harpa și Daniel Lozonschi, primarul comunei Brusturi, dar și cu alți colegi din PSD Neamț și-au îndreptat ieri pașii către Mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului, din satul Groși.

Liniștea și pacea care se revarsă din acest așezământ, în care bătrânii adăpostiți aici au găsit o familie, o normalitate, împăcare și armonie, ne-au încărcat sufletele pentru zile bune de aici înainte.

Mulțumiri alese părintelui stareț Alexie și tuturor celor implicați în întreținerea și prosperitatea sfintei mănăstiri!

Felicitări domnului primar Daniel Lozonschi pentru modernizarea singurului drum de acces care unește mănăstirea cu iureșul lumii.

Le-am făcut nemțenilor o promisiune, care este fermă și zi de zi se concretizează. Aceea că social-democrații sunt alături de oameni, vor susține și vor contribui la bunăstarea și creșterea nivelului lor de trai. Cu ajutorul bunului Dumnezeu, lucrând în echipă, ne construim viitorul pe care ni-l dorim.

Dumnezeu să ne ajute!”, a transmis Ciprian Șerban.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate