Ciprian Șerban, deputat – Mesaj cu ocazia zilei de 15 august

0

Prăznuirea Adormirii Maicii Domnului, la data de 15 august, prin tradiție a devenit și Ziua Marinei Române, Sfânta Fecioară Maria, fiind și protectoarea marinarilor români.

Anul acesta, sărbătorim 160 de ani de la înființarea Forțelor Navale Române și este o mare bucurie pentru mine să îmi îndrept, astăzi, gândurile de recunoștință și omagiu către marinarii militari și civili, constructorii navali și lucrătorii portuari, acești ambasadori ai României, care ne dau exemplu de solidaritate umană fără frontiere și de promotori ai valorilor ce ne unesc și ne definesc ca națiune.

Sf. Fecioara Maria să vă ocrotească, dragi marinari, să vă călăuzească paşii în siguranță pe întinderea apelor și să vă aducă sănătoși acasă, la familiile voastre!

Tuturor celor binecuvântați cu numele Sfintei Fecioare Maria vă doresc multă sănătate, să lăsați tristețea de-o parte, să vă bucurați de cei dragi!

Ciprian Șerban, Deputat de Neamț

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate