Ciobanul Ghita are un prieten de nadejde

0

ghitaCioban autentic, Ghita nu duce lipsa de nimic: clop, bundita, cojoc de blana de oaie si caini care sa-l apere. Daca nu ar fi noua tehnologie, imaginile cu Ghita la stana ar parea o zugravire a poeziei populare romanesti „Miorita”.

Ciobanul are si prieten de nadejde, iar, daca in balada era cainele, in cazul lui Ghita este Portbagaj”, magarul. Oierul din Jina a postat pe pagina sa de socializare o imagine cu magarul sau, impreuna cu un mesaj: „Nu stiu ce m-as face fara Portbagaj”.

Ciobanul Ghita a devenit faimos peste noapte datorita unei companii de telefonie. Celebritatea i-a adus lui Ghita prieteni de seama, iar, de cand toata lumea il vede la TV, el nu mai este singur nici la stana. Alaturi de miile de prieteni virtuali, ciobanul ardelean are si prieteni de seama din lumea vedetelor, printre care bucatarul Vladut, de la „‘Neata”, si Cabral care l-a vizitat in creierul muntilor de mai multe ori.

 

 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate