Cine va vota dizolvarea URBAN riscă să ajungă în fața procurorilor

0

Primarul a inițiat un proiect de hotărâre prin care se va cere dizolvarea societății URBAN. Acest proiect va fi asumat și votat de consilierii locali, nu de primar, că primarul nu votează.

Consilierii locali ce vor vota pentru dizolvarea URBAN riscă să fie cercetați penal, deoarece nu poți renunța la ceva care aduce profit la bugetul local plătind redevențe la primărie. În plus se produce o pagubă însemnată societății URBAN deoarece concedierea angajaților vine la pachet cu plata de salarii compensatorii.

Este aproape imposibil ca mai devreme sau mai târziu un astfel de vot, inoportun, dat în consiliul local să nu devină tema principală a unui dosar penal.

Dacă consilierii locali vor să se lămurească odată pentru totdeauna cine este Carabelea și ce le bagă sub nas să voteze și să își asume, ar trebui să propună un amendament prin care să se specifice că inițiatorul proiectului își asumă civil, penal și financiar orice pierdere survenită în urma desființării acestei societăți. Sau să adauge Carabelea singur în proiect acest amendament, dacă crede că ce propune el este legal și va fi în beneficiul municipalității. Credeți că ar avea curajul?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate