Cine se pregătește să candideze la primăria Piatra-Neamț

3

Momentan nu se știe foarte clar cine vor fi candidații de la toate partidele pentru primăria pietreană. E clar că la PMP va fi Bogdan Gavrilescu, la PRO-România Liviu Harbuz și la USR Marius Irimia.

Din informații pe surse se pare că la PNL se duce o bătălie internă între două tabere, una vrând să îl impună pe Daniel Vasiliu, alta pe Vasile Panaite.

Tot pe surse, de la PSD se aude numele de Răzvan Cuc.

Toată această listă de siguri sau potențiali candidați ne arată o mare lipsă de cadre la partidele mari și prefigurează o campanie încordată în care totul se joacă.

Ar fi fost mult mai bine dacă la un număr atât de mare de candidați ar fi fost alegeri din două tururi, dar, după ce a căzut guvernul PSD, liberalii au reevaluat situația și au constatat că fiind la guvernare ei nu le mai pică bine cu două tururi la locale și, după cum vedeți, nu ați mai auzit nimic de acest subiect.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. Ioan spune

  Partidele mari au oameni de valoare numai că liderii au interese personale, in general financiare.

 2. janel iosub spune

  ALDE ZERO BARAT

 3. Sanda Asavei spune

  Corect era să prezentați toți candidații. Nu,, pe surse „și,, nu probabil” ci sigur Ciprian Enache a fost primul care a declarat că va candida pentru funcția de primar la Piatra Neamț, din partea ALDE!
  Deci ALDE are candidat!

  ADMIN: Din păcate domnul Ciprian Enache a refuzat politicos să fie prezentat în publicația noastră deci probabil are un plan de promovare aparte pe care nu dorim să perturbăm 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate