Cine preia de astăzi conducerea IPJ Neamț

0

Mandatul de conducere interimară a comisarului șef Neculai Catană (IPJ Neamț) a luat sfârșit ieri, la 6 luni de la numire. Până la sosirea unui nou ordin de la Minister, începând de astăzi, 3 iunie, conducerea IPJ Neamț va fi preluată de comisarul șef adjunct Leonard Bibirig.

Comisarul șef Leonard Bibirig vine de la Vaslui, unde a fost șef de serviciu în cadrul Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Vaslui. Acesta a mai ocupat și funcția de ofițer al Serviciului Resurse Umane în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, în perioada 2009 – 2013.

Pe lângă funcția de polițist, comisarul șef Leonard Bibirig este cunoscut ca handbalist. Originar din Vaslui, a debutat ca sportiv la echipa Moldosin, apoi a jucat și la Fibrex Săvinești. De numele său se mai leagă și rolul de antrenor al echipei de handbal CSM Vaslui.

Citiți și:

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate