Cine este Mugurel Burdulea, candidatul AUR la Primăria Alexandru cel Bun

1

În comuna Alexandru cel Bun, Mugurel Burdulea, candidatul AUR, se luptă pentru pentru funcția de primar.

„Împreună putem face imposibilul posibil!”, transmite Mugurel Burdulea, candidat AUR la Primăria Alexandru cel Bun, oamenilor din comuna unde trotuarele sunt un lux și unde cu ani în urmă se oprea chiar și iluminatul public seara pentru că nu mai erau bani pentru facturile la curent, deși comuna are o mulțime de pensiuni care contribuie substanțial la bugetul local.

Rămâne acum de văzut dacă locuitorii din Alexandru cel Bun vor o schimbare radicală sau sunt mulțumiți de viteza cu care se dezvolta și evoluează localitatea.

Oricum, merită urmărită evoluția politică a tânărului Mugurel Burdulea care chiar își dorește să facă cu adevărat lucruri pentru comunitatea în care trăiește, chiar are o viziune și chiar are un plan realist.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Rusu-Feraru Andrei spune

    Iluminatul public NU se oprea la timpul trecut din cauza lipsei fondurilor de facturi, ci se oprește și în prezent de multe luni. Se oprește iluminatul pe drumul național și la 20:00 dar predominant la 00:00. Am dovezi video dacă sunteți interesați de dovezi. Acum în ultimele luni nu s-a mai întrerupt atât de des că vin alegerile. Și comuna nu a putut fi dezvoltată dacă primarul are interdicție pe 25 de ani deoarece a delapidat fonduri când era primar în Piatra-Neamț și acum în Alexandru cel Bun, nu a dezvoltat nimic.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate