Cine este cel mai bun medic cardiolog de la spitalul din Piatra-Neamț?

Într-un oraș unde peste 60% dintre cauzele de deces sunt cardiovasculare diferența dintre un medic cardiolog bun și unul neprofesionist înseamnă diferența dintre viață și moarte. Ce inseamnă un medic cardiolog bun? E greu de definit, deoarece bun nu înseamnă doar foarte bine pregătit profesional. El poate fi competent profesional, dar să se duca la pacient după trei ore față de momentul când e chemat și deja e prea tarziu. Bun înseamnă ce crede fiecare dintre dumneavoastra că reprezintă bun, desigur într-un mod subiectiv, deoarece majoritatea nu avem pregătirea medicală necesară evaluarii unui cadru medical.

Din punct de vedere al intervențiilor cardiovasculare, din păcate, spitalul din Piatra-Neamț este departe de realitate, fiind unul dintre puținele spitale județene unde nu se poate monta un stent, nu se poate rezolva decât prin amputarea membrelor o arterita evoluată și nu se poate interveni pe cord. Cu toate acestea, avem medici cardiologi, unii dedicați, alții infatuați, motiv pentru care vă rugăm pe dumneavoastră să-i evaluați și să spuneți care credeți dumneavoastra că este cel mai bun.

Cine credeți că este cel mai bun medic cardiolog din cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț?

Vezi raspunsurile

Loading ... Loading ...

- Apreciază pagina -

47 Comentarii
 1. Dia spune

  Adevărat. Doamna doctor David Manole este dedicată meseriei pe care o pactică.Mult succes în continuare!

 2. Rodica spune

  Am cunoscut un bun profsionist și un om deosebit în persoan doamnei doctor DAVID MANOLE .

 3. mihai spune

  Sora mea a avut nevoie de ajutor specializat.Am găsit în doamna doctor DAVID MANOLE omul și medicul potrivit.Vi-l recomand din suflet1

 4. Carmen spune

  Am fost internată in Spitalul Județean din Piatra Neamț și am fost tratată de doamna doctor DAVID MANOLE.Doresc să îi mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine și mă rog la Dumnezeu să îi dea sănătate pentru a face bine tuturor.

 5. Trifan Anica spune

  Sunt de-acord cu Dumneavoastră. Sunt din judeţul Iaşi şi am beneficiat de serviciile Doamnei Doctor Lucia Chetreanu, care s-au dovedit a fi ultraprofesioniste chiar şi în specialităţi adiacente cardiologiei.

 6. vasile spune

  Țncepeți să apreciați medicii care își dedică viața pentru a o salva pe a voastră!
  Respect deosebit pentru doamna doctor David Manole.

  1. DANA spune

   Adevărat.Doamna doctor David Manole este un bun profesionist.Urmez un tratament prescris de dumneaei și mă simt foarte bine.O recomand din toată inima!

 7. MARIA spune

  Aș dori tare mult să respectăm medicii cu adevărat .Mai ales pe cei capabili si dedicați așa cum este doamna doctor .Andreea David Manole

 8. Teodora spune

  Credeți că e corect să judecăm noi competențele unui medic?
  Am studiat noi alături de dumnealor?
  Putem doar să ne exprimăm părerea referitoare la mulțumirea/numulțumrea privind relația și modul de abordare a acestora.
  Acestea fiind spuse vreau să-i mulțumesc doamnei doctor DAVID MANOLE ANDREEA

 9. teo spune

  Doamna doctor Andreea David- Manole este un OM deosebit,un doctor competent ,un real talent.

 10. Maria Andrian spune

  Stiu ca sotul meu a ajuns la urgente, fara ca un medic din Buhusi, Bacau si chiar P. Neamt sa identifice corect diagnosticul. Ultimul centru de oprire a fost Urgente P. Neamt. De aici cu presupunerea unei afectiuni pulmonare a fost trimis la Bisericani. Aici in doua ore , d-na dr Carmen Ciobanu.I-a stabilit urgenta, urgentelor- embolie pulmonara. Dupa sapte ore de asteptat, in urgente , din nou la P. Neamt, s-a pus diagnosticul pe baza altor examene, de o echipa transpirata, de patru medici care consultasera si diagnosticasera foarte multi bolnavi, pana la sapte seara, cand sotul meu a ajuns- la un pas de moarte – pe mainele doamnei dr. LUCIA CHETREANU. In doua saptamani, cu grija, amabilitate si competenta, s-a putut ridica din pat, iar dupa altele doua a ajuns acasa. Noi nu putem decat sa-i dorim sanatate si sa ajunga iar pe locul meritat in spital.
  Lipsa de cadre sanitare duc medicii spre oboseala cronica periculoasa!!!
  Este un medic bun!

  1. Trifan Anica spune

   Cu mulţi ani în urmă, când Doamna Doctor Lucia Chetreanu activa în Iaşi, m-am adresat Dumneaei pentru dureri cu cârcei în piept, partea stângă. M-a consultat cu toate aparatele pe care le avea la dispoziţie, şi-a folosit bagajul de cunoştinţe şi, în final, mi-a scris diagnosticul , care s-a dovedit a fi cel corect; mi-a dat trimiteri corecte pentru analize , inclusiv pentru endocrinologie. La endocrinologie, după analize şi ecografie, medicul endocrinolog a stabilit acelaşi diagnostic ca şi cel prezumtiv , înscris pe biletul de trimitere, de Doamna Doctor Lucia Chetreanu. Mulţumesc Doamnei Doctor Lucia Chetreanu că am descoperit-o la timp , evitând în această situaţie complicaţiile ce ar fi putut apărea atât la glanda tiroidă cât şi la inimă. Mă bucur că am redescoperit-o, motiv pentru care îmi voi programa o consultaţie la Dumneaei pentru a-mi verifica încă odată ” ceasul”.

 11. gutu spune

  D-na doctor David Manole Andreea

 12. Pop Constantin spune

  consider ca chestionarul este gresit conceput, deoarece nivelul general de cunostinte ale pacientilor nule permite sa faca o apreciere daca un medic este „bun”,aceasta privit prin prisma pregatirii profesinale. Aprecierea nu o poate face decat un colectiv de cadrte superior calificate, ( universitare ).cred ca chestionarul corect trebuie sa se refere daca pacientii sunt multumiti de diponibilitatea medicilor, a serviciilor prestate daca sunt multumiti de comportamentul si calitatile umane ale acestora in raporturile cu pacientii. Consider ca un procent de 28%din 1200 de repondenti,situiaza respectivul medic ca fiind slab prergatit ( un chior in tara orbilor) , deci nu poate fi un test concludent… .

 13. Dandu Ioan spune

  D.tr Martin Manuela Carmen un om deosebit, merită mult respect.

 14. Dani spune

  DOAMNA DOCTOR LAZAR DORINA,O DOAMNA EXTRAORDINARA ,FIIND LA O VARSTA INAINTATA ,ISI FACE MESERIA CU MULT DRAG

 15. Dani spune

  DOAMNA DOCTOR ENEA DANIELA ESTE OK DAR NU ARE RABDAREA NECESARA CU PACIENTII ,FOARTE RAU

  1. Andreea Elena spune

   Adevarat

 16. Dani spune

  Doamna doctor nou venita Andreea David Manole ,tot respectul ,stie sa se comporte cu pacientii, are rabdare, e un om deosebit
  O RECOMAND PE DOAMNA DOCTOR DAVID-MANOLE ANDREEA

  1. teo spune

   Da.Ai mare dreptate

 17. popa ioan spune

  Jaleeee, in ce hal a ajuns sa se faca aceste sondaje la comanda(platite), eu nu vreau sa dau calificative, dar imi este clar ca cine a platit asa zisul sondaj, un ochi bine instruit vede cum si ce se vrea, mai intai articole defaimatoare la adresa unui medic, dupa aia sondaje!!!! CARE O FI SUBSTRATUL DE SE VREA ASA O IERARHIE A MEDICILOR? Sa inteleg ca cei din coada clasamentului sunt mai incomozi doamnei Sefa de Sectie?

  ADMIN: Presupun ca sunteti stabilit in Canada 🙂 …ce sondaj platit visati? Aici in Romania numai noi platim la medici ei la noi niciodata :)))

  1. Marius Mihai Racoveanu spune

   Da,e stabilită în Piatra-Neamț,dîn Basarabia.

 18. Diaconescu Iulia spune

  Doamna Dr.Chetreanu Lucia, un medic profesional care a salvat viata tatalui meu.Multumesc din suflet!

 19. Popovici Cristian Ioan spune

  Nu pot decit sa apreciez in cel mai inalt grad,colectivul sectiei de cardiologie de la spitalul Piatra-Neamt. Am avut mai multe rude internate
  la acesta sectie,la toti medicii din sectie.Nu am vazut decit dorinta acestor medici de a ajuta si a alina suferinta.Stau nopti si zile alaturi de cei pe care-i îngrijesc.Nu pot sa fiu de acord cu cei care jignesc cardiologii.

 20. Paula spune

  Doamna doctor David Manole Andreea! Inainte de toate OM, un tanar medic devotat! Consider ca astfel de medici trebuie sa sustinem si sa promovam!!

 21. Cici spune

  Unul mai nebun dacat altul…
  O sectie de nebuni
  De Bararu nici nu mai zic ea este cu acte in regula
  Iar cei noi veniți sunt VARZĂ

  1. Ionescu Alexandru spune

   De ce insulți medicii cardiologi,la umbra anonimatului? Nu îți este rușine ?
   Când ai făcut un examen psihiatric?,dacă ai făcut vreodată?

 22. Mariana Idal spune

  Dr Andreea David Manole este cea mai buna datorita ei sotul meu are tensiunea foarte buna si eu urmez tratamentul prescris de ea suntem amandoi bine .Si dea Dumnezeu cat mai multe realizari pe toate planurile …

 23. Mihaita Branoaia spune

  Daca pana acum nu auzeam de medici cardiologi competenti in orasul nostru, acum lucrurile se vor schimba odata cu venirea dnei dr. Andreea David-Manole.
  A dat dovada de profesionalism, devotament si promptitudine atunci cand am avut nevoie de ajutor de specialitate. Merita toata increderea!

 24. Gabriel spune

  Dr. Andreea DAVID-MANOLE, recent venita in Piatra Neamt. Un medic deosebit. Recomand tuturor! Tot ce-mi doresc este să continue în aceeași maniera, si cu aceleasi rezultate ca la IASI . Nota 10.

 25. Bianca spune

  Domnul doctor Alexandrescu Dan Mihai este cel mai tânăr medic specialist cardiolog de o competenta superioară!Sa ii dea Bunul Dumnezeu sănătate sa salveze cât mai multe vieți!

 26. Stefan spune

  Imi pare rau, dar raspunsul corect este „niciunul”!Absolut toti sunt foarte slabi profesional sau plafonati!

 27. Elena spune

  Dr.Bararu Lyana,mulțumesc din suflet!Grație competenței dvs,astăzi soțul meu de bucura de viață! Va doresc multă sănătate!

 28. Amariutei Minodora. spune

  Dr.Enea este un medic deosebit.

 29. Chiciu Paraschiva spune

  Enea Daniela,o tanara profesionista!

 30. Niță Niculina spune

  După cum se vede, părerile sunt relative la pacienți; ex.dr. Bararu poate fi ”cel mai prost medic” sau ”cel mai bun medic” și am citat din repondenți. Așa că, să nu aruncăm cu piatra! Eu am avut un infarct și la UPU am beneficiat de serviciile Dnei.dr. Chetreanu Lucia care mi-a salvat viața, iar diagnosticul primit a fost confirmat la Cluj, la Institutul inimii. Boala și diagnosticul țin și de tipologia fiecărui pacient, nu doar de calitatea medicului-cardiolog, în cazul nostru.
  Cel mai bine ar fi să se instaureze un climat colegial, de echipă și de sprijin reciproc și în rândul echipei de medici cardiologi de la noi.

  1. Trifan Anica spune

   Sunt de-acord cu Dumneavoastră. Sunt din judeţul Iaşi şi am beneficiat de serviciile Doamnei Doctor Lucia Chetreanu, care s-au dovedit a fi ultraprofesioniste chiar şi în specialităţi adiacente cardiologiei.

 31. Lucia spune

  Dr Andries Elena

 32. Alina Darie spune

  Doctorita Bararu este cel mai prost medic din Piatra Neamt

  1. Chirilescu Lucian spune

   Ai dreptate! Dr.Bararu Lyana este cel mai bun cardiolog din Piatra-Neamț.

 33. mircea spune

  Andries Elena

 34. Angela spune

  Eu sunt în tratamentul recomandat de domnișoara doctor CORCOZ RALUCA MONICA și sunt foarte mulțumită!

 35. Mihai spune

  Ok… Înţeleg ca toată lumea este bolnavă dar sistemul infec si cerşetori de mită nu te lasă să trăieşti…

 36. Mihai Ionut spune

  Andries Elena

 37. Cătălin spune

  Diaconu Alexandru este un cardeolog bun.

 38. Antoaneta Gavril spune

  Dr Martin Manuela Carmen are o inteligenta ridicata si un simt clinic aparte , manifestat inca din primii ani din activitatea medicala. Poate ca e un pic mai repezita si neinteleasa de cei sub nivelul dinsei.

 39. AnaMaria spune

  Domnişoara Bararu, cel mai bun medic cardiolog. Să-i dea dumnezeu sănătate şi la cât mai multe realizări pe plan profesional. Mi-a salvat mama❤

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate