Cine e hoțul și cine e prostul? O filmare dură, care arată cât de mult suferă, de fapt, românii obișnuiți (VIDEO)

0

Proşti, dar mulţi, răspunse Lăpuşneanul cu sânge rece.” – Alexandru Lăpușneanul, de Costache Negruzzi

Nu comentăm acum controversele din Parlament și agresiunea cercetată într-un dosar penal de Parchetul General în urma unui conflict dintre deputatul George Simion și Virgil Popescu, ministru al Energiei. Lucrurile se vor lămuri de către anchetatori, însă o filmare publicată de George Simion în cursul zilei de astăzi are menirea, spune acesta, de a demonstra că „Virgil Popescu este un hoț”. În timpul altercației din parlament, George Simion a spus că Virgil Popescu „este hoț”, pe fondul facturilor uriașe de la gaze și curent pe care le primesc românii, iar Virgil Popescu a spus că George Simion este „un prost”.

Uitându-ne la filmarea care explică, într-o oarecare măsură, avântul pe care AUR l-a luat în România, ne întrebăm… cine este, de fapt, „prostul” în viziunea celor care ne conduc? O fi George Simion sau o fi românul simplu, pe care nu îl auzi și nu îl vezi în Parlament sau Guvern? Hoții, cu siguranță vor fi dovediți în justiție, dacă există așa ceva în România.

În timpul campaniei de strângere de semnături pentru susținerea inițiativei de suspendare a președintelui Iohannis, echipa AUR, din care făcea parte și George Simion, a mers într-o piață. Aici au întâlnit o femeie care își plânge disperarea.

„Să-i dai jos pe nenorociți. Am un copil orfan, a murit mama sa și sunt cea mai amărâtă. N-am nici 7 milioane și poate n-am pâine să-i dau la școală. Mi-a călcat-o mașina (n.r. pe mamă), la 23 de ani. Mă chinui singură. Uitați să vedeți cu ce mă chinui și cum mă împrumut la lume (n.r. scoate o pungă cu medicamente) sau muncesc cu ziua și nu mai pot de dureri, sunt terminată. Am plătit un RMN 17 milioane ca să pot să trăiesc să cresc un copil orfan de mi-a omorât-o pe mama sa. Criminalul mi-a călcat-o mort de beat acum 5 ani. De 5 ani mă chinui. Am un copil de 9 ani, tata e operat pe șira spinării. Și să dai atâția bani la lumină, de unde scot eu bani fără serviciu, fără pensie? N-am nici număr de telefon.”

Priviți filmarea și încercați, poate, dumneavoastră să aflați cine e „hoțul” și cine e „prostul”…

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate