Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 16 iulie 2019
 • :
 • :

Cine credeți că este cel mai bun consilier județean din Neamț din mandatul 2016-2020?

Cine credeți că este cel mai bun consilier județean din Neamț din mandatul 2016-2020?

Vezi raspunsurile

Loading ... Loading ...63 comentarii la “Cine credeți că este cel mai bun consilier județean din Neamț din mandatul 2016-2020?

 1. Filip P

  Eu zic ca nu se pune problema locului 1. Este de departe adjudecat de Domnul Puscasu care nu a tradat partidul timp de peste 50 de ani. Cinste lui!

  Raspunde
 2. Gamer de Heroes

  Nu votez pe nimeni….de anul trecut nu s-a schimbat nimic in oras…deci, nimeni n-a facut nimic…pentru oras…ca pentru ei, slava domnului, sunt sleiti de munca….
  Un simplu exemplu…Stavarache…asta e consilier sau gogosar( ala care vinde gogosi)+ florar… ?

  Raspunde
 3. Surei

  Nu va convine comentariul meu stiti doar sa furati…..de ce ati sters comentariul??huuuu

  ADMIN: Dacă urmăreai discuitiile ai fi ințeles ce este cu voturile sterse 🙂 Când te trezesti arunca o privire si mai citeste si altceva in afara de poze:)

  Raspunde
 4. Burdulea Vasilica Mugurel

  Cum explicați că acum sunt mai puține voturi pentru unii consilieri decât erau acum in urma cu ceva timp? Șterge cineva voturi de la unii și le pun la alții?

  ADMIN: DA … voturile FRAUDATE se sterg …si bine ati observat…si de la unii …si de la altii 🙂

  Raspunde
 5. Chiriac Andrei Vladimir

  Persoana de pe primul loc a deschis gura doar la depunerea jurmanatului si atunci cu jumătatea de gura. Florin Hopsa este un om foarte bine pregatit din toate punctele de vedere, iar Mihaela Isciuc fiind singura care s-a implicat si se va implica, de aceea pe aceasta cale ii Mulțumesc personal pentru ajutor acordat la dezapezire.
  Sondajul nu e unul adevarat. Am votat acum si eu si sotia mea si nu s-au inregistrat voturile. Poate, sper eu pana la încheierea voturilor v-pr apărea. Mulțumesc !

  ADMIN: Sondajul este corect… nu incercati sa explicati de ce unii au mai multe voturi prin suspiciuni de fraudare. Nici un consilier judetean nu a adunat inca un numar de voturi care să justifice prezenta lui in Consiliul Județean Neamț. Un politician adevarat la nivel judetean ar fi trebuit sa adune cateva mii de voturi fara probleme…. asta e clasa politica …

  Raspunde
 6. Nicolae Birsan

  Depinde la ce faceti referire „CEL MAI BUN ” ! Poate sa fie toti la SOMN ! Eu va intreb care dintre Consilieri judeteni , locali nu si-au PLATIT locul ? Aveti macar un singur exemplu ? PRETUL este acelas ? Ma refer daca difere SPAGA de la un consilier local la cel judetean ! Tot in EURO se achita SPAGA ? Tot de la 5000 de euro in sus ? Cine incaseaza SPAGA acum ? La PARTIDUL care il numeste ?

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *