Cine conduce spitalul din Piatra Neamt ?

7

Ma tot uit si ma minunez cum toata lumea se agita cu tot felul de stiri si contestatii legate de concursul pentru ocuparea postului de manager la spitalul din Piatra Neamt . spital piatra neamt
Noi suntem perfect de acord cu comisia care a respins cele doua candidaturi . Cei doi nu merita acest post pentru ca  nu vor fi in stare in viata lor sa conduca un spital .
Cum poti sa ai pretentii ca poti fi un bun manager atata timp cat te prezinti la un astfel de concurs fara sa stii ca daca nu ai diploma de Olimp nu ai absolut nici o sansa .
Un astfel de candidat care nu isi cantareste real sansele si nu face un mic studiu de marketing politic zonal in interesul propriei persoane nu are ce cauta sa conduca nici macar o trotineta.

Satocrac Vasile

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
7 Comentarii
 1. Strabunel spune

  Daca lasam intr-o parte limbajul lui Esop, apoi, sa va spuna mosu – fata asta din Basarabia e bravo – le-a sters bine nasul la ai nostri. Desigur, o vor elimina-o pina la urma, insa dureri de cap le-a creat si noua ne-a demonstrat ca avem in frunte pe cei pe care ii meritam.

 2. gyovy spune

  Ati cazut pe spate la ce spune X,dar nu are nici un fel de valoare tot ceea ce a insirat acolo,daca nu e in stare sa scrie Romania si romani corect.Du-te bai „analistule” un miliard de ani!Domnul fie cu tine!Adevarul este ca in ultimii ani e nenorocire cu exprimarea in limba romana.E crima.Sunt asa-zisi scriitori cum ar fi Cartarescu,care fac niste greseli monumentale de exprimare in limba mamelor lor de xxx.Ce sa mai spunem de niste autori de texte prin ziare sau pe saituri?

 3. dismerdatu spune

  Buna ziua ! se mizeaza pe faptul ca sint in Romania multi cetateni moldoveni stabiliti legal si vor fi impresionati de candidatul ce va cistiga concursul si vor vota cu actuala Putere….!!

 4. dismerdatu spune

  la mijloc este miza alegerilor , Puterea Actuala merge pe varianta scopul scuza mijloacele , oricum la jafurile si hotiile ce le-a facut , sacrifica orice ca sa le iasa pasenta si sa mai prinda un mandat…le este frica ca pierd averile uriase obtinute in mod fraudulos si mai rau in mod sigur isi pierd libertatea si ajung dupa gratii in frunte cu cel mai iubit marinar al poporului….

 5. gregorian vasiliu spune

  Cata dreptate aveti!!!! Felicitari!!Si -mi place si formula pinalti-land.

 6. Mos Craciun spune

  Subscriu.

 7. x spune

  Auzi domnule ce tupeu,sa vina cineva din republica Moldova,chiar daca a fost nominalizata la un premiu Nobel si are studii la mai multe universitati de renume mondial sa candideze la sefia spitalului judetean din pinalti-land fara binecuvintarea bosului si sa-l concureze pe Funeriu fara diplome omologate in Rominia,acesta din urma chiar fara diploma de bac si cu studii la niste institutii de care nu a auzit nimeni.Am mai vazut anii trecuti tineri romini cu studii la universitati de renume mondial,unii chiar plecati pe burse ale statului romin neprimiti in nici o functie in tara,sa ramina acolo unde au invatat,cine ia pus sa se intoarca acasa sa schimbe ordinea fireasca a lucrurilor asa cum au vazut ei pe afara? Stiu ei sa sifoneze bani de la institutii de stat pentru campania electorala? pentru partide? stiu ei de parandarat? de o spaga acolo sa poata primi o munca? Trebuie sa ne aparam cu orice pret traditiile si neamurile (pentru toate functiile)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate