Cine angajeaza elevi sau studenti …

1

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Neamt  subventioneaza angajatorii care pe perioada vacantei Angajari Piatra Neamtangajeaza elevi sau studenti.Subventia reprezinta  50% din valoarea indicatorului social de referinta, pentru fiecare elev si student,  si se acorda proportional cu timpul efectiv lucrat.  Valoarea indicatorului social de referinta al asigurarilor pentru somaj si stimularii ocuparii fortei de munca  este de 500 lei.

Perioada de acordare este de maxim 60 de zile lucratoare intr-un an calendaristic.

Pentru a primi acest stimulent financiar angajatorul incheie o conventie cu Agentia, in termen de 30 de zile de la data angajarii elevilor si studentilor, la care trebuie sa anexeze urmatoarele documente:

  • Adeverinta eliberata de institutia de invatamant prin care se atesta ca persoana are statut de elev sau, dupa caz, de student si urmeaza cursurile intr-o institutie de invatamant de stat sau particular, infiintata potrivit legii, cuprinzand si precizarea expresa a perioadei de vacanta;
  • Copia actului de identitate al elevului sau studentului;
  • Copia contractului individual de munca pe durata determinata (cu norma intreaga sau, dupa caz, cu timp partial) inregistrat la Inspectoratul Teritorial de Munca.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Loredana spune

    Unde ma pot duce pentru a afla mai multe informatii?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate