Cimitirele din Piatra-Neamț, lăsate fără pază

9

Mai multe persoane ne-au sesizat faptul că firma care administrează cimitirele din Piatra-Neamț nu își mai îndeplinește funcțiile cu excepția celei de încasat bani. Din nou este mizerie în cimitire și ce e cel mai grav nu mai există paznici.

Unele persoane care stau în zona cimitirului Pietricica ne-au reclamat că noaptea vin persoane cu căruțe și mai pleacă cu câte un gărduleț sau alte componente metalice din Cimitirul Pietricica.

La nivelul primăriei Piatra-Neamț, din câte am aflat noi, firma care administrează cimitirele nu a anunțat de retragerea pazei și de ”economiile” făcute în partea de administrare.

Rugăm primăria Piatra-Neamț să ceară firmei care administrează cimitirele explicații în legătură cu această stare de fapt, explicații pe care să fie făcute publice în vederea informării cetățenilor care ne-au reclamat aceste probleme.

Menționam că am încercat să contactam pe cei care administrează cimitirele dar e un fel de concediu general la ei. Nu am găsit nici administrator, nici angajați și nici măcar la numărul de telefon afișat pe ușă nu răspunde nimeni.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
9 Comentarii
 1. Anonim spune

  Buna seara ? Cati bani ai luat sa scrii acest articol ?

  ADMIN: De unde ar trebui sa iau banii? Te rog sa imi spui si dupa ce iau te anunt cat am primit 🙂

 2. Andrei Alin spune

  Si lângă stadion e același problemă

 3. Costel Dascalu spune

  Nu se poate asa ceva !!! CIne o sa mai apere mormimtele parintilor nostri ??? Fantomele ??? Sa nu fi profanate ??? Ce dracu face POLITIA LOCALA PRIMARIA PIATRA-NEAMT si FIRMA CARE ADMINISTREAZA CIMITIRUL !!! In cimitr t sunt caini vagabonzi si tigani care ne traumatizeaza psihic !!! Ce fac consilerii locali in acest sens ??? Alooo ??? Se aude ???

 4. Lucia Bostan spune

  Le pazeste fantasmele ..

 5. M&D MENS spune

  Contractul de administrare este incheiat pe 25 ani(2006-2031).

 6. Robert Sandu spune

  Sa fure da mortii sa îi lase acolo

 7. cristian popa spune

  Parca la Borzoghian ar fi altfel !

 8. Iulian Dochita spune

  Pentru că se fură ….

 9. Maria Mihalache spune

  de ce trebuie paza la cimitire noapte ???

  ADMIN: Ca dimineata să mai gasesti gardul metalic de la mormintele bunicilor … sa nu vină nebunii să profaneze și ar mai fi și alte motive…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate