Cica profesorii nu mai au voie sa protesteze… Ce sa zic?

1

Cica daca dascalii fac greva generala nu mai pot sa participe la nu stiu ce examene, motiv pentru care ei stau cuminti si nu protesteaza… o scuza mai penibila de atat nu cred ca puteau sa gaseasca dascalii…
Pai ce facem domnilor profesori, mergem la scoala si povestim copiilor cum oamenii au murit in Romania pentru dreptul la vot, la revolutie, in razboaie si voua va e frica sa protestati ca nu o sa va mai creasca salariul cu cativa banuti ? Sunteti jalnici.
In alta ordine de idei, in Neamt nicio scoala nu e penitenciar, puteti pleca oricand vreti voi in sistemul privat sau in invatamantul international, desigur daca sunteti competitivi si va angajeaza cineva.
In rest, daca dascalii au motive sa protesteze sunt obligati sa o faca indiferent de consecinte daca vor sa fie niste repere de moralitate si verticalitate  pentru elevi. In rest orice discutii sunt bla-bla-uri de doi lei.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. feraru marcel spune

    NOI GANDIM ! NU MUNCIM . Nici la greva nu venim. S-au gandit ei „corpul profesoral” si asa o ramas. Scarba-n papuci. Vreti salarii mai mari ? Luati-l pe Pontache de urechi, c-o promis un milion de locuri de munca, care daca se realizau ar mai fi adus niste bani la buget, de unde ar fi avut sa va dea si vo…dumneavoastra. Asa, aveti rabdare sa se ieftineasca benzina si din economiile cu autoturismul veti trai ca-n rai. Rabdare,guvernul lucreaza pentru voi. Dormiti linistiti ! Se va creea FNI…Fondul National pt. Invatamant. Trai nineaca. Sarbatori Usoare Si Linistite, alaturi de…..Bas…..tanii care ne conduc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate