Chiar nu vrea nici o autoritate sa ia masuri in zona Pietei Centrale ?

5

Mai mult ca niciodata, pietrenii sunt efectiv terorizati de cersetorii si indienii care „administreaza” acum parcarea de la Piata Centrala. Desi parcarea este cu plata, desi piata are personal care o administreaza, desi politia locala are competente si atributii in zona, desi politia nationala are competente si atributii in zona, de la o vreme incoace, ceva puradei supravegheati atent de mai marii tribului fac legea in aceasta parcare, dirijand masini si fiind agresiv de insistenti in cersetoria ce precede coborarii oricarui om din masina.
Comerciantii ne povestesc cum stau si privesc zilnic la puradeii care se razbuna pe cei ce nu dau bani zgariind masinile sau incercand portierele. Mai mult de atat, un comerciant ne-a aratat ce a patit la portiera masinii dupa ce a avut neobrazarea de a tipa la niste cersetori ce buzunareau o batrana.
Cred ca ar cam fi cazul ca cineva sa intervina si sa puna o data capat acestui flagel care a trecut de la usa pietei printre tarabe si a ajuns acum sa administreze si parcarea.
Daca noi, cetatenii normali deranjam vreun puradel care ne agreseaza sau il punem in posesia unei portiere in cap, tabarasc peste noi sefii de trib ce stau in permanenta pe langa piata si supravegeaza activitatea infractionala a minorilor. Stau si ma intreb daca puradeii sunt protejati de ai lor, pe noi cine ne protejeaza de ei ? Chiar nu vrea nici o autoritate sa ia masuri in zona Pietei Centrale ?

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. Ioana spune

  Sunt batrana, am mai sesizat faptul ca am fost atacata de aceste ciori”si constat ca nu prea pasa nimanui ca puteam face un infarct, atunci cand mi-a fost smulsa poseta din mana, tot in zona Pietei Centrale. Ce ne facem ? Imi este teama sa mai merg in piata, la morminte in cimitir,intr-0 vizita ,s-au la biserica Duminica. Felicitari,persoanei care a publicat articolul de mai sus.

 2. pietrean spune

  autoritatile si responsablili cu parcarea nu vor lua nici o masura atata timp cat omu e bun(a se citi prost) si la plateste taxe si dari. indienii trebuie dezvatati de a mai primi ceva, astfel se duc iar in Franta si am scapat de ei; daca nu le dai, n-or fi prosti sa stea acolo degeaba. Deci, nu le mai dati bani ciorilor si gata.

 3. ticu spune

  Sa mai scris, si am spus atunci ca nu o sa se intample nimic(a se vedea interviul viceprimarului Simionica).Se pare ca cel care este platitor de taxe si impozite nu beneficiaza decat de dispretul autoritatilor, fie ca ele se numesc P.D.L.sau U.S.L.

 4. mario spune

  indienii au sefi de trib! :)) vezi sa nu dezgroape securea razboiului :))

 5. Privitor spune

  Cine sa ia masuri? Edilul / incasatorii taxelor de parcare? Acestia numara banii si voturile (se mai aproprie si europarlamentarele iar indienii is multi la numar).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate