Cherestea confiscată de polițiștii din Bicaz. Șoferul care efectua transportul, amendat

0

Un bărbat de 48 de ani, din localitatea Dămuc a fost sancţionat contravenţional de poliţişti conform Legii nr. 171/2010,  cu amendă în cuantum de 10000 de lei.

La data de 24 noiembrie 2018, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bicaz au acţionat în vederea prevenirii şi combaterii delictelor silvice.
Astfel, poliţiştii au depistat pe DN 12 C, în Bicaz Chei un bărbat, de 48 de ani, din localitatea Dămuc care transporta cu o autoutilitară cantitatea de 12,17 m.c. cherestea răşinoase.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, în cursul aceleiaşi zile, bărbatul ar mai fi efectuat un transport de material lemnos, în baza aceluiaşi aviz de însoţire.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional conform Legii nr. 171/2010 cu amendă în cuantum de 10.000 de lei, iar cantitatea de 12,17 m.c. cherestea a fost confiscată şi predată lucrătorilor silvici.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamţ

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate