CFR Călători a anunțat ofertele pentru „Trenurile Zăpezii” 2021

0

CFR Călători a anunţat lansarea „Trenurilor Zăpezii“, o ofertă de călătorie la preţuri reduse pentru perioada 4 ianuarie – 28 februarie.

 Turiștii și pasionații sporturilor de iarnă se pot bucura de o reducere de 25% la trenurile care au ca destinație/plecare cele mai căutate staţiuni montane cum sunt cele de pe Valea Prahovei şi Vatra Dornei.

Reducerea de 25% se acordă de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinație una din staţiile: Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal, Brașov, Vatra Dornei Băi sau Vatra Dornei.

Oferta este supusă unor termene şi condiţii*, iar biletele la preţ redus se pot achiziţion online de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele de vânzare bilete din gări sau direct de la casele de bilete din gări şi distribuitori autorizaţi/ agenţii de turism.

*reducerile se aplică la tariful de adult şi copil pentru trenuri Interregio clasa a II-a şi nu se cumulează cu alte oferte.

 Trenurile InterRegio la care se aplică oferta tarifară Trenurile Zăpezii 2021  click AICI

dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate