CFR asigură nemțenilor călătorii cu… autocarul până la Bacău

1

Ca urmare a unor lucrări la infrastructura feroviară pe linia Bacău – Bicaz, interval de stație
Bacău – Gîrleni, trenurile dinspre Bacău spre Piatra-Neamț sau Bicaz și retur nu mai circulă până la sfârșitul lunii august.

Călătorii care, spre exemplu, merg la București sau revin de la București, sunt transportați de la Piatra-Neamț la Bacău și de la Bacău la Piatra-Neamț, cu autocarele.

La Neamț sunt contractate autocare de capacitate mare prin Megatravel, care se pot suplimenta dacă sunt mai mulți călători. Astfel, CFR reușește să asigure transportul călătorilor săi, chiar dacă nu în totalitate cu trenul.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Marius spune

    Pai….poate ramane in permanenta asa pentru ca SIGUR ajungi mai repede. De la Bucuresti Nord la Bacau faci 4 ore, iar apoi, se schimba locomotiva pentru comuna primitiva Piatra Neamt care dureaza undeva la 20 de minute plus o ora jumatate de tarait cu 40 de km/h spre Piatra. Deci la cele 4 ore, mai adaugati doua!!! Acel autocar in schimb sigura face maxim o ora.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate