CERTIFICATUL VERDE – bătaie de joc pentru bolnavii care nu au voie să se vaccineze

2

Guvernul și incompetenții care se ocupă de gestionarea pandemiei nu au luat în calcul că sunt oameni cu anumite afecțiuni care nu le permit să se vaccineze. Acești oameni care ar dori să se vaccineze, dar nu au voie, nu sunt prinși în niciun fel în normele aplicare a interdicțiilor impuse odată cu apariția certificatului verde.

Astfel, la această oră, o mulțime de români bolnavi care nu au voie să se vaccineze nu mai au voie să intre în instituții și în alte spații unde se intră doar cu certificat verde. Ca și cum nu ar fi fost suficiente afecțiunile pe care le au, acești oameni sunt umiliți și ținuți în ploaie și în frig prin fața Casei de Asigurară de Sănătate, ANAF și așa mai departe.

În teorie, acești oameni, care ar vrea să se vaccineze dar nu au voie, ar trebui să își facă teste covid pe propria cheltuială de fiecare dată când vor să meargă la o instituție, iar dacă stau într-o comună ar trebui să facă și două drumuri de zeci de km ca să li se recolteze probe iar apoi să ia rezultatele analizelor, după care altă distracție cu obținut hârtiile. Exact ce nu are nevoie un om care e atât de bolnav încât nu are voie să se vaccineze.

Din păcate, pentru acești bolnavi guvernul preocupat mai mult de alianțe politice decât de oameni, nu are soluții. Inutil își fac rost bolnavii de adeverințe prin care dovedesc că nu au voie să se vaccineze. Nu-i ajută cu nimic. Deși ei ar vrea să se vaccineze, dar nu pot, sunt puși în aceeași oală cu cei care refuză vaccinarea. Umilință mai mare nu au îndurat acești oameni.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
 1. Andrei Varga spune

  Am ajuns sa vad lucruri inimaginabile până și pentru Ceaușescu .
  Bătrâni care au nevoie de un record, de un robinet, de un bec la baie sa roage cu bani in mână pe la ușile magazinelor de bricolaj .
  Chiar la Altex, ies fetele cu uscătorul de par, cu fierul de calcat, cu becuri și lucruri absolut banale care nu mai pot fi cumpărate de cei nevaccinați .
  La Dedeman, companie get beget bacauana si care se aprovizionează cu precădere la producători români e la fel .
  Vin vremuri de teroare .

 2. Adrian D. spune

  Sa sperăm că parlamentarii nu vor vota acest guvern USL 2 și va respecta dorința poporului, aceea de a se organiza alegeri anticipate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate