Cerșetori pe capul turiștilor

13

În zona gara-telegondolă, mai mulți cerșetori își fac veacul, creând un mare disconfort turiștilor veniți în Piatra-Neamț. Nu este o problemă nouă ci una de care scriem de ani de zile în speranța că cineva va găsi o rezolvare.

Dacă acești cerșetori ar sta linistiți și ar aștepta mila turiștilor, nu ar fi decât o problemă de imagine, dar acești cerșetori sunt efectiv agresivi. Vin la portiera omului când vrea acesta să coboare sau să urce în mașină, merg cu mâna întinsă în fața lui de la mașină și până la clădirea telegondolei și cel mai enervant este ca fac acest lucru în grup, de regulă un adult și minim un copil.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
13 Comentarii
 1. Dan Daniel spune

  Sunt și vor veni în oraș atâta timp cât lumea le da bani……orice mamaie scăpa cate un leu când îi vede…asa că poți să dublezi poliția jandarmeria locala că ei tot vor veni

 2. Florin Covrig spune

  căutați localii..ei intervin prompt și sunt în slujba cetățeanului 😉

 3. Todosiea Lucian spune

  Dacă încurajăm acest fenomen iaca ca maine poimâine ne dă in cap

 4. Iuli Florian spune

  Și nu doar în zona gării, în Darmanesti e o gaşcă de 4 ” etnici bronzați” care au cam 18 – 20 de ani și nici nu se mai sinchisesc cu cerşitul, îți spun direct să le dai nişte bani, iar dacă îi refuzi, înjură și te amenință .

 5. Romulus Matei spune

  Problema politiei comunitare sunt rufele intinse in balcoane,in nici un caz infractionalitatea.

 6. Andriescu Camelia spune

  La Cluj nu sunt cerșetori! Ei cum au reușit sa rezolve aceasta problema? Care sunt criteriile de performanța pentru poliție? In Neamț nu exista soluții pentru astfel de probleme!

 7. Ana Si Daniel Raducanu spune

  Nu este politie????????

 8. Ursu Maria spune

  Este politie in piatra-neamt?

 9. nicolaie spune

  Pai cum vreti sa ii ia Politia Locala de urechi,cand aia le dau cota parte din ce produc???? Ce,sunt babute cu papdie de vanzare??? Serios,eu cred ca ciudatii aia de „gardieni” ar trebui dati toti afara si angajati altii,care sa vrea sa faca ordine in oras.

 10. Mariana Amihaesei spune

  Politia de acolo nu vede? ?

 11. Carmen-Nicoleta Hutanu spune

  Politia nu vede ????

 12. flavius spune

  Mai rau la statia de langa carrefour, une a fost calea ferata se afla persoane rau intentionate. Baiatul meu face naveta la Piatra si a fost de nenumarate ori abordat de tigani sa le dea banii pe care ii are, norocul lui este ca au sarit in ajutor alte persoane, mentionez ca are 13 ani. Ce poate sa faca un copil la varsta lui cand te trezesti cu o gasca?

 13. D.j. Max Dragos spune

  au intrat ieri la prisi prod, la cofetarie, 2 copii, m-au tras de mana! sa le dau.. bani, ceva.. :/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate