Ceremonie Militară în Piața Ștefan Cel Mare, de 1 Decembrie

0

Avem plăcerea de a vă invita să participaţi în data de 1 decembrie 2023, începând cu ora 12.00, în Piaţa Ştefan cel Mare din municipiul Piatra Neamţ, la ceremonia militară urmată de o defilare cu trupe şi tehnică, organizată de Garnizoana Piatra Neamţ cu ocazia Zilei Naţionale a României.

     Din detaşamentele de defilare fac parte Drapelele de Luptă, militari, jandarmi şi pompieri din cadrul Batalionului 634 Infanterie „Mareşal Józef Piłsudski” din Piatra Neamţ, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ şi tehnică militară/autospeciale aparţinând Batalionului 634 Infanterie „Mareşal Józef Piłsudski”, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ, Direcţiei Regionale de Informaţii Moldova Nord şi Poliţiei Locale Piatra Neamţ.

     După defilare va fi prezentat un spectacol artistic de către Ansamblul Folcloric ,,Floricică de la munte” a Centrului pentru Cultură şi Arte ,,Carmen Saeculare” Neamţ, instituţie de cultură parteneră a Cercului Militar Piatra Neamţ.

     Ziua Naţională a României, sărbătorită pe 1 decembrie conform Legii nr.10 din 31 iulie 1990, marchează un moment important din istoria noastră şi anume cel în care Marea Adunare de la Alba Iulia a votat la 1 decembrie 1918, unirea Transilvaniei, Banatului, Crişanei şi Maramureşului cu România.

ŞEFUL CERCULUI MILITAR PIATRA NEAMŢ

(şi Ofiţer de informare şi relaţii publice la Batalionul 634 Infanterie „Mareşal Józef Piłsudski”)

Plutonier adjutant principal Vasile VÂNĂU

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate