Cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie și violare de domiciliu

0

In noaptea de 18/19.01.2014, în jurul orei 03.30, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr.6 Războieni au fost sesizați despre faptul că F. Vasile, de 46 ani, din Bîrgăuani, a fost agresat de către două persoane în locuința sa.
La fața locului s-a deplasat o echipă operativă, care a constata că pe fondul consumului de alcool Z. Lucian, de 29 ani, din Piatra Neamț şi M. Florin de 37 ani, din Bîrgăoani, au pătruns în locuinţa lui F. Vasile, unde victima a fost lovită de către Z. Lucian cu mânerul unui cuţit de bucătărie, precum şi cu pumnii, iar M. Florin i-a sustras din buzunarul unei haine de pe cuier, o pungă în care avea suma de 1870 lei.
Cu ocazia cercetărilor efectuate de polițiști, a fost identificat și depistat suspectul M. Florin, de la care a fost recuperată suma de 1490 lei și predată părți vătămate. M. Florin a fost reţinut pe bază de Ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 ore. În urma investigaţiilor efectuate, în data de 20.01.2014, suspectul Z. Lucian a fost depistat pe raza municipiului Piatra Neamț, urmând ca ambii să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria P. Neamţ, cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie și violare de domiciliu.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate