Cercetati pentru furturi

0

În ziua de 10 mai, în jurul orei 16.00, o patrulă de sigurantă publică, format dintr-un agent de politie din cadrul Biroului de Ordine Publică Piatra Neamt si un jandarm, care efectua serviciul de patrulare pe str. Bistritei, din Piatra Neamt, l-a depistat pe C. Marius, de 25 de ani, din Piatra Neamt, care a sustras un cărucior pentru copii, lăsat în fata unui magazin. Bunul, în valoare de 800 de lei, a fost restituit părtii vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt.


În ziua de 10 mai a.c., în jurul orei 16.20, Politia municipiului Piatra Neamt a fost sesizată, prin 112, despre faptul că la un supermarket din Piatra Neamt a fost depistată o persoană care a sustras două sticle cu băuturi alcoolice. O patrulă de sigurantă publică s-a deplasat la supermarket, unde l-a identificat pe M. Alin, de 19 ani, din Piatra Neamt, care a sustras două sticle cu băuturi alcoolice, în valoare de 128,93 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Stiri Neamt


whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate