Cercetați pentru braconaj piscicol

0

În ziua de 28.04.2014, între orele 09.00 – 12.00, polițiștii din cadrul Secției nr.7 de Poliţie Rurală Sagna, Postului de Poliţie Doljeşti şi Postului de Poliţie Sagna, au desfășurat activități, în baza unui plan comun de acţiune, pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol, iar pe raza satului Buruieneşti, a fost depistat în flagrant un bărbat de 47 de ani, în timp ce deţinea asupra sa o plasă confecţionată artizanal tip năpatcă, pe care a folosit-o la braconajul piscicol în apa râului Siret.
Totodată, polițiștii au continuat verificările pe raza satului Buruieneşti, iar în zona denumită popular “La Gunoaie”, a fost depistat în flagrant un alt bărbat de 49 de ani, în timp ce deţinea asupra sa o plasă confecţionată artizanal tip năpatcă, pe care, anterior, o folosise la braconajul piscicol în apa râului Siret.
În cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și folosire a unei plase de pescuit comercial tip năpatcă, prevăzute de art. 64 din OUG 23/2008. Conform art. 66 alin. 1 din OUG 23 / 2008, polițiștii au luat măsura confiscării plaselor de pescuit.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate