Cercetată pentru trafic de minori şi proxenetism

0

trafic-de-minoriPoliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Neamţ şi procurorii D.I.I.C.O.T. cercetează două persoane, pentru găzduirea şi îndemnarea unei minore la practicarea prostituţiei.

La data de 28 martie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Neamţ şi procurorii D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Neamţ au depistat o femeie de 38 de ani, bănuită de trafic de minori şi proxenetism.
Din investigaţii, a reieşit faptul că, aceasta, în perioada august 2013 – ianuarie 2014, ar fi găzduit şi a îndemnat o minoră să practice prostituţia. Banii obţinuţi astfel erau însuşiţi de femeie, direct de la clienţi sau prin intermediul unui tânăr de 17 ani.
Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori şi proxenetism, fapte prevăzută şi pedepsită de art. 211 şi art. 213 Cod penal, urmând a fi prezentată Tribunalului Neamţ, cu propunere de arestare preventivă. Faţă de tânăr, a fost dispusă luarea măsurii de control judiciar.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.. La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul B.C.C.O. Bacău şi I.P.J. Neamţ.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate