Cercetată pentru înselăciune si exercitarea fără drept a unei profesii

0

În ziua de 26 ianuarie, în jurul orei 12.00, politistii Postului de Politie Tasca au identificat-o într-un magazin din comună pe P. Florenta, de 37 de ani, din comuna Mavrodin, judetul Teleorman, care a declarat că desfăsoară activităti de dezinsectie si deratizare la societăti comerciale. Politistii i-au solicitat femeii legitimatia de serviciu si autorizatia emisă de Directia pentru Sănătate Publică Neamt, pentru efectuarea de astfel de activităti, însă aceasta a prezentat o legitimatie emisă de o firmă din comuna Gâdinti, judetul Neamt. În urma verificărilor efectuate, politistii au stabilit că P. Florenta nu este autorizată de desfăsoare activităti de dezinsectie si deratizare, exercitând fără drept profesia de medic toxicolog. Au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor topuri de chitantiere si de facturi emise de firma din Gâdinti, o legitimatie de medic toxicolog si o stampilă apartinând aceleiasi societăti comerciale, precum si suma de 614 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de înselăciune, exercitarea fără drept a unei profesii si fals în înscrisuri sub semnătură privată. Femeia este suspectată de comiterea de astfel de fapte si în alte două cazuri.

Pentru a nu deveni victime ale unor astfel de fapte politistii vă recomandă:

  • Solicitati legitimatia, ordinul de serviciu, autorizatia si actul de identitate persoanelor necunoscute, care pretind că prestează activităti din partea diverselor societăti/regii nationale (apă, gaze, electricitate)
  • Interesati-vă la institutiile abilitate despre persoana care pretinde că face astfel de activităti, precum si despre autorizatia emisă în acest sens
  • Nu permiteti accesul în locuinta dumneavoastră a unor astfel de persoane fără ca înainte să faceti asemenea verificări.
  • Dacă aveti suspiciuni cu privire la astfel de persoane, anuntati imediat Politia prin apelul unic de urgentă 112!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate