Cercetat pentru braconaj piscicol

1

În dimineata de 21 mai 2011, în jurul orei 09.00, politistii Postului de Politie Alexandru cel Bun au depistat un minor, în vârstă de 16 ani, din localitate, care pescuia pe Lacul Vaduri, folosind o plasă de pescuit monofilament. În plasă a fost găsită cantitatea de 1 kg peste din specia rosioară. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de braconaj piscicol.

Stiri Neamt


whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Tely spune

    Cred ca este necesar o monitorizare permanenta a apelor in ceea ce priveste modul cum unii cetateni inteleg sa pescuiasca.Deja se observa ca s-au intensificat controalele si trebuie luate masuri drastice cu cei care se ocupa cu braconajul.Personal practic acest sport de peste 30 de ani si trebuie sa recunosc ca dupa 89,resursele piscicole s-au redus simtitor datorita pescuitului excesiv cu scule neadecvate,braconajului si lipsei de raspundere a celor care au ca sarcina de raspundere pastrarea echilibrului natural.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate