Centrul pentru Cultura „Carmen Seculare” – episodul 19

2

Deoarece nu am mai vorbit demult despre Centrul pentru Cultura „Carmen Saeculare”, va anuntam ca urmeaza „Vacantele Muzicale”, editia 2011. Noi am vazut programul si nu vrem sa fim carcotasi inainte de eveniment. Daca personalitatile invitate se vor prezenta in conditii de sonorizare acceptabile, nu ca acum cativa ani cand cadeau veveritele din copaci de cat de prost se auzea, e posibil ca aceasta editie sa fie chiar deosebita.
Desigur ca nu intelegem cum de in perioada de criza profunda, cand se taie orice cheltuiala, cei de la Centrul pentru Cultura nu numai ca au reusit sa nu li se taie nimic, ba chiar au reusit performanta de a obtine de la Consiliul Judetean o finantare dubla fata de cea de anul trecut, adica o finantare de peste 2 miliarde. Dar iar trebuie sa recunoastem ca daca facem o balanta intre acesti 2,3 miliarde alocati si programul anuntat, putem spune ca toate cheltuielile sunt de bun simt si nu prea are nimeni ce comenta, asta in cazul in care nu cumva, in mod miraculos dupa o dublare de buget in plina criza, cineva  se va gandi sa mai aloce ceva banuti acestui festival. Desigur, si cele aproximativ 5 miliarde din bugetul Centrului pentru Cultura de la capitolul „cheltuieli materiale” nu prea stim cum vor fi justificati in final, dar asta este alta problema.
In curand vom promova si noi programul festivalului „Vacante Muzicale” , inca mai avem de adunat cateva materiale legate de artisti si, din modesta noastra cultura in domeniu, credem ca aceasta editie va fi total deosebita fata de celelalte si sfatuim toti nemtenii sa participe la acest festival. Sfatuim toti parintii sa ii aduca pe cei mici la acest festival si sa le arate ca mai exista si altceva in afara de calculator si desene animate si, de asemenea, sfatuim toti oamenii care nu au nicio treaba cu acest gen de manifestari sa faca bine si sa vina in acest an, pentru ca vor avea ce vedea si daca sonorizarea va fi buna au toate sansele sa si simta ceva.
Aveti aici 2 mostre din ce veti vedea la acest festival si nu uitati ca tot ce se intampla rau in aceasta tara se intampla din cauza noastra pentru ca uitam care ne sunt valorile, uitam ce inseamna o muzica de calitate, un spectacol de calitate si lasam sa iasa in fata doar manele, stadioane si pitipoance .DACA VRETI CA VIATA DUMNEAVOASTRA SA NU DEVINA O MANEA participati la acest festival si nu uitati sa aduceti si copiii cu dumneavoastra .

Vom reveni cu programul complet si explicatii la fiecare activitate in parte.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. y-man spune

    Pai anul trecut a facut pe din doua cu domnisoara de 40 de ani cei 35.000 de euro primiti pentru 3 minute de cantat. Cum, nu credeti ca la maestro Coresi e mai mult de 10.000 euro un minut de cantat? Cereti informatii de la domnisoara Maxim…

  2. x-man spune

    Daca sunt tot aia de anul trecut si de acum doi ani la scena si sonorizare, ma indoiesc profund ca ververeitele sunt in siguranta.Cred ca s-au apucat deja sa stranga nuci sa-i bombardeze. Da nu conteaza fidelitatea sunetului ci constanta cotizatiei in buzunarele ….?? E de mirare ca maestro Coresi-Ciurdea nu a mai prins ciolanu. Ce s-o fi-ntamplat, nu a cotizat destul?! sau o fi plecat cu cotizatia ?! poate-i amnezic, fie-va mila de un biet batranel ce a confundat un brand al acestei urbe cu o „varza americana”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate